ÇERÇİOĞLU ASLA TARTIŞMAZ...

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu bugüne kadar hiçbir belediye başkanıyla tartışma yaşamamıştır .

Özlem Çerçioğlu kimseyle tartışmaz, kimseyle küsmez, hiçbir olayı kişiselleştirmez, partinin menfaatleri d çıkarları neyse ona göre hareket eder.
Herhangi bir belediye başkanına Özlem Çerçioğlu bir söz söylemiş mi? Hayır.
Bir tartışma yaşamış mı? Hayır.

Sevgili Adnan Bilek.
Özlem Çerçioğlu Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde kardeşine üç tane müdürlük, oğluna da Spor Kulübü Başkanlığı vermiş olsaydı AK Partili milletvekilleri, AK Partili basın neler yazar, neler çizerdi?
Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nin prensip kararlarına aykırı hareket etmiştir ve buradaki sorun budur yani Barış Altıntaş ile ilgili bir sorun yoktur.

Yazılarında liyakattan filan bahsetmişsin!
BARIŞ ALTINTAŞ Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde bir çok görevler almış, Gençlik Kolu Başkanlığı, İlçe Başkanlığı yapmış, şuanda da Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevini başarıyla yöneten bir siyasetçidir. Bana göre Barış Altıntaş milletvekili de olabilir, belediye başkanı da olabilir. Buna bir engel yoktur.
Yazınızda liyakat konusunda görmeden gelmiş ve çifte standart uygulamışsınız. Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay'ın kardeşine üç müdürlük verdiğini, belediyenin imar işlerine de bir tarih öğretmenini getirdiğini ve halktan gelen tepkiler üzerine bu fikrinden vaz geçtiğini yazmamışsınız. Belediyeler hiç kimsenin aile şirketi değildir ve herkes kanuna uymak zorundadır.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Aydın ziyaretinde basın mensuplarının Fatih Atay’ın müdür atamaları ile ilgili sorusu üzerine uygulamanın yanlış olduğunu söylemişti.
En çok merak ettiğim konuların başında da şu geliyor! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Aydın’a iki defa ziyarette bulundu ve ikisinde de Büyükşehir Belediyesine gitti ancak Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay genel başkanın ziyaretlerine iştirak etmedi . Basından takip ettiğimiz kadarıyla bu hareket genel merkez boyutunda büyük bir tepki aldı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tanıdığım en zeki siyasetçidir ve asla tartışmaz, her zaman 90’a çakar. Bundan sonra da çakmaya devam edecek.

Önceki ve Sonraki Yazılar