CHP AYDIN’I BULUŞTURAN DİLLERE DESTAN DÜĞÜN

CHP AYDIN’I BULUŞTURAN DİLLERE DESTAN DÜĞÜN

CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Sökeli Dursun Evren, düzenlenen muhteşem düğün töreni ile yaşamını Erkan Akçaalan ile birleştirdi.

Söke’deki düğüne katılan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, İl ve İlçe yönetimleri Evren Ailesi'nin mutluluğuna ortak oldu.

Özlem- Ahmet Evren çiftinin güzeller güzeli kızları Dursun Evren ile Zeynep -Musa Akçaalan çiftinin yakışıklı oğlu Erkan Akçaalan, bir ömür mutluluğa evet dedi.

Söke Düğün Şatosu Kır Düğün Salonu’nda düzenlenen peri masalı gibi düğüne Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve CHP İl Yönetimi, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ve Kadın Kolları Yönetimi, CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç ve CHP İl Gençlik Kolları Yönetimi, CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Mehmet Zeylan,CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Zeynep Can, CHP Efeler Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman, CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan ve CHP Söke İlçe Yönetimi, CHP Söke İlçe Kadın Kolları Yönetimi, CHP Söke İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır ve CHP Söke Gençlik Kolları Yönetimi, CHP Söke İlçe Başkan Yardımcıları Aylin İşgören, Nursen Tunç, CHP Büyükşehir Belediyesi ve Söke Belediyesi Meclis Üyesi Faik Polat, CHP Söke Belediye Meclis Üyesi Sedat Kaplan, Egemen Dalgıç, Fuat Evren Gül ile Süleyman Yörük, Aydın Büyükşehir Belediyesi Söke AYBA ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden çok sayıda mesai arkadaşı, ailelerin akrabaları ve yakınlarıyla birlikte çok sayıda davetli katıldı.
En ince detayına kadar titizlikle hazırlanan düğün salonundaki düğünde mutlu çift , misafirlerin karşısına Figen Genç tarafından seslendirilen Nazende Sevgilim şarkısı eşliğinde geldi ve ilk danslarını yaptı. Genç çiftin ilk dansı büyük beğeni topladı.

EVREN VE AKÇAALAN’I İLK KUTLAYAN İSİM AKKENTLİ OLDU
Oldukça samimi bir ortamda geçen düğünde mutlu çifti kutlayanların başında Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli geldi. Herkesin merakla beklediği düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

habr-1.jpeghabr-2.jpeghabr-3.jpeghabr-4.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.