CHP SÖKE İLÇE BAŞKANI ALİ KEMAL ÖZCAN, "TAŞ ÜZERİNE TAŞ KOYUN"

CHP SÖKE İLÇE BAŞKANI ALİ KEMAL ÖZCAN, "TAŞ ÜZERİNE TAŞ KOYUN"

CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan yazılı bir basın açıklaması yaptı. Özcan açıklamasında, “Adalet mülkün temelidir” sözü, CHPliler için esnetilemez" dedi.

CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan'ın yaptığı basın açıklaması şöyle:

Biz Cumhuriyet Halk Partililer hukuku tanır, hukuk biliriz. “adalet mülkün temelidir” sözü, biz Cumhuriyet Halk Partililer için; esnetilemez, vazgeçilemez, tüm yurttaşlarımızın haklarını koruyan bir ilkedir.

Ama; duyuyor, görüyor, biliyoruz ki; biz hukuk yolundan ayrılmadıkça, hukuka olan güvenimizi asla kaybetmedikçe, siyaset sahasında başarı elde edemeyen, sandıklarda yaşadıkları hezimetleri hazmedemeyen bazı rakipler, kurum ve kuruluşları baskı altına alarak suni başarılar elde edeceklerini düşünüyorlar.

Kim tarafından, kimlere, hangi yöntemlerle baskı kurulduğunu çok iyi biliyoruz. Mesela Aydın Adliyesi etrafında dolaşan Mustafa Savaş’a biraz da Söke Adliyesi etrafında dolaş diyoruz.

Ama bu kirli senaryoları yazıp oynayacağını zannedenlere bir tavsiyem var. Vaktinizi, enerjinizi böyle kumpas, dedikodu, iftira, baskı işlerine harcayacağınıza, bu ülkeye, bu millete hizmet üretin. Taş üzerine taş koyun. Biz anlatmasak da sizler iktidarı kaybettikten sonra baskı kurmaya çalıştıklarınız zaten sizi deşifre edecek, rezil olacaksınız bari bir dikili ağacınız olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.