CHP'den ziyaret

CHP'den ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Yönetimi gazetemizi ziyaret etti

█ Gerçek Gazetesi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Yönetimi de Gazeteciler Gününü unutmadı. Gerçek Gazetesi"ni ziyaret eden CHP Söke İlçe Başkanı Av. Osman Ünsal ve Yönetim Kurulu Üyeleri gazetemiz sahibi Durmuş Tuna tarafından karşılandı.
Gazetecilerin iptal edilen yıpranma payının geri verilmesi gerektiğini söyleyen Av. Osman Ünsal, “Gazetecilik meşakkatli bir meslek. Yıpranma payı iyi bir düşüncedir. Gazetecilerin iptal edilen bu haklarının geri verilmesi gerektiğine inanıyoruz. Ezilen, zor şartlarda gazetecilik yapan, ölen savaş muhabirleri var. Eylemlerde mitinglerde gazetecilik görevlerini yapmak isterken dövülen, yaralanan gazeteciler var” dedi.
Basın yayın organlarında çalışan gazetecilerin objektif olmasını isteyen Ünsal, “Basın baskı altında olmamalıdır. Gazeteciler objektif olabilmelidir. Baskılarla sindirilen, bu baskılar sonucunda iktidara yakın olmak zorunda kalan yandaş basın olmasın istiyoruz. Özgür basın olsun istiyoruz. Basın çalışanlarının daha iyi şartlarda çalışmasını istiyoruz.Gazetecilik mesleğinin ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. Öğrencilik yıllarımda okul gazetesi çıkarmıştım. 1963-1965 yıllarında Söke"de yayınlanmakta olan bir yerel gazetede yazılarım yayınlanmıştı. Sansüre uğrayan yayınlanmayan yazılarım da olmuştu. Tabiri caizse mürekkep yalamış bsir insanım. Gazetecilik mesleğinin ne kadar zor olduğunu biliyorum. Bu zor meslekte hepinize kolaylıklar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.