ÇOCUKLARIN YENİ YIL EĞLENCESİ BAŞKAN ÖNDEŞ'TEN

ÇOCUKLARIN YENİ YIL EĞLENCESİ BAŞKAN ÖNDEŞ'TEN

Germencik Belediyesi tarafından hazırlanan “yeni yıl eğlencesi”yle çocuklar, birbirinden özel etkinliklerle eğlenceye doyacak.

Germencik Belediyesi tarafından hazırlanan “yeni yıl eğlencesi”yle çocuklar, birbirinden özel etkinliklerle eğlenceye doyacak. Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş çocukları, cumartesi günü düzenlenecek etkinliğe davet etti.

Germencik Belediyesi, yenil yıl eğlenceleri kapsamında çocuklara yönelik kutlama programı düzenliyor. Palyaço, yüz boyama, sosis balon dağıtımı, ödüllü yarışmalar ile sihirbaz gösterileriyle çocukların eğlenceli vakitler geçirmesi amaçlanıyor. Yeni yılda sağlık ve mutluluk dileyen Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, “Çocuklarımızı, günlük hayatın monotonluğundan kurtarmak için yeni yıl eğlencesi düzenledik. Birbirinden güzel etkinlikleri, oyun parkurlarını ve etkinlikleri çocuklarımızın ayağına getiriyoruz. Çeşitli etkinliklerle çocuklarımızın hafta sonuna neşe katmayı hedefledik. Yarınlarımızın geleceği çocuklarımız için ne yapsak azdır. Tüm çocuklarımızı etkinliklerimize davet ediyorum” dedi.

Öte yandan etkinliğe katılmak isteyenler ücretsiz biletlerini Germencik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kültür Sanat ve Spor Merkezi ile Ortaklar Giyim Bankasından temin edebilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.