Deniz, gazetecileri tebrik etti

Deniz, gazetecileri tebrik etti

AGC Başkanı Deniz, sarı basın kartı alan gazetecileri tebrik etti


█GerçekGazetesi
Ankara"da 08-09 Mayıs 2013 tarihlerinde Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünde (BYEGM) toplanan Basın Kartı Komisyonu çalışmalarını tamamladı.
İki gün süren toplantıda, 503 basın mensubuna ilk kez, 245 basın mensubuna da Sürekli Basın Kartı verilmesine karar verildi.
Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Suat Deniz, yaptığı açıklamada, “Komisyon Aydın"da görev yapan altı meslektaşımıza da ilk kez sarı basın kartı vererek onurlandırdı. Aydın Gazeteciler Cemiyeti olarak yaptığımız görüşmeler neticesi, Aydın tarihinde uzun yıllar sonra altı meslektaşımıza aynı anda kartların verilmesine katkı sağlayan Basın Kartı Komisyonu Üyesi Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim"e sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bundan sonraki süreçte kart başvurusu olan arkadaşlarımızın bize bu konuda yine büyük destek veren Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Şükrü Söylevci"ye taleplerini iletmeleri durumunda sarı basın kartı almalarına olan desteklerimiz sürecektir.
Aydın Gazeteciler Cemiyeti"nin önümüzdeki yıllara daha güçlü girmesi, saygınlığının daha çok artması yaptırım gücünün daha da kuvvetlenmesi için Sarı Basın Kartı alan arkadaşlarımızın cemiyete üye olmalarıyla sağlanacaktır., Bu kapsamda sarı basın kartı olup cemiyetimize üyelik başvurusu yapan arkadaşlarımızın durumları öncelikli tercihimiz olacaktır. Bu konuda talepleriniz bekliyoruz..
Dolayısıyla son yapılan kurul toplantısında sarı basın kartı almaya hak kazanan İHA Muhabiri Mehmet Barlas, Mücadele Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehtap Altınkeser, Güzelhisar Gazetesi Sahibi Mehtap Çam, Nazilli Anadolu Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Rabia İmran Esenkoğa ve Söke Gerçek Gazetesi Muhabiri Mehmet Aliş Meşe"yi, Söke Ekspres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kadir Kalaycı"yı yürekten kutluyor meslek hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.