Esmer ve Akgül Ailelerinin mutlu günü

Esmer ve Akgül Ailelerinin mutlu günü

Esmer ve Akgül Ailelerinin mutlu günü


█ Gerçek Gazetesi
Hamdi AKGÜL
Nurten - Erdoğan Esmer ailesinin kızları Söke 112 Acil Servis görevlilerinden Acil Tıp Teknisyeni Fatma ile ev hanımı Ayten ve Birlik Taksi şoför esnafından merhum (Taksici Gitar Hüseyin) Hüseyin Akgül'ün oğlu Aydın Doğalgaz Tesislerinde görevli Makina Mühendisi Selçuk'un nikah ve düğün törenleri geçtiğimiz Cumartesi akşamı Morel Düğün Salonunda yapıldı.
Söke Belediyesi Evlendirme Memuru Hülya Karagöz tarafında kıyılan nikahta, gelinin halası Nurten hanımla, damadın arkadaşı Cemal Canıtezel şahit olarak görev aldılar. Gelin ve damada 'evet' dedirttikten sonra, düğün salonundaki davetililerin de şahitliğini isteyen Nikah Memuru Hülya Karagöz, salondan beklediği gür cevabı aldıktan sonra nikah işlemlerini tamamladı.
Damadın ağabeyi, AK Parti Söke Gençlik Kolları Yürütme Kurulu Üyesi Atilla Akgül, nikah ve düğün merasiminde kardeşine vefat eden babasının yokluğunu aratmadı. Evlenme sırasını kardeşine veren Atilla Akgül, düğün sürecinde en büyük desteği de Gençlik Kolları Başkanı Hakan Ersoy'dan gördü. Söke Ak Parti İlçe Başkanı Namık Yıldırım ve yönetim Kurulu üyelerinin de davetliler arasında bulunduğu düğünde, Morel Düğün Salonunun orkestra ve solistleri birbirinden güzel türkü ve şarkılarla görevlerini en iyi şekilde yaptılar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.