Esra Erol canlı yayında patronuna rest çekti

Esra Erol canlı yayında patronuna rest çekti

Esra Erol programında patronu Murdoch'a "Kanal patronumuz malesef Paris saldırısından İslam alemini sorumlu tuttu.

Fox TV'nin evlilik programı sunucusu Esra Erol, patronu Rupert Murdoch'ın açıklamalarını islamofobik bularak "Kendimce kınıyorum. Söylemezsem deliririm" dedi. Fox Tv'nin evlilik programı sunucusu Esra Erol, patronu Rupert Murdoch'ın Paris katliamı ile ilgili açıklamalarını islamofobik bularak tepki gösterdi.

"SÖYLEMEZSEM DELİRİRİM" Esra Erol programında patronu Murdoch'a "Kanal patronumuz malesef Paris saldırısından İslam alemini sorumlu tuttu. İslamofobik bir açıklamadır. Kendimce, Müslüman olarak kınıyorum. Bunu da belirtmek istiyorum. Söylemezsem deliririm. Bu ekranda yayın yapıyorum ama terörün dini yoktur. Dinle hiç alakası yoktur." dedi.

Fatih Portakal da tepki göstermişti. Fox Tv'nin de sahibi olan Avustralyalı medya patronu Rupert Murdoch'un Charlie Hebdo saldırısıyla ilgili "Müslümanların çoğu barışsever olabilir ama içlerinde büyüyen cihatçı kanserin farkına varıp ortadan kaldırana dek onlar da sorumlu sayılmalıdır" yorumunda bulunmuştu.

Murdoch'a Fox Tv anchorman'i Fatih Portakal da "Çalıştığım şirketin patronunun sözlerine katılmıyorum. Müslümanım ve terörün bir insanlık suçu olduğunu biliyorum. Dinle ırkla alakası yok" tweet'iyle tepki göstermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.