GÜNDEM

Sevgili Dostlar,

 Yeni heyecanlarla, yeni ümitlerle karşılamaya hazırlandığımız 2012 yılına maalesef Uludere’de 35 vatandaşımızın hayatını kaybetmesi sebebiyle büyük bir üzüntü içerisinde giriyoruz. Milletçe başımız sağolsun.

Tek bir masum vatandaşımızın burnu dahi sebepsiz yere kanarsa bu bizim içimizi kanatır. Uludere’de de hayatını kaybeden vatandaşlarımızın döktükleri gözyaşı bizim yüreğimize akmıştır.

Sayın Başbakanımızın talimatlarıyla devletimizin bütün birimleri olayla ilgili gerçeklerin bir an evvel açığa çıkarılması için seferberlik halinde çalışmalarını devam ettirmektedir.

 Bu zor günlerde millet olarak birbirimize daha çok kenetlenmeli, kardeşliğimize her zamankinden daha çok sahip çıkmalı, bu elim olay üzerinden provokasyonlara başvurup acıları istismar edebileceklere karşı da dikkatli olmalıyız.

 AB standartlarında bir ülke olma yolunda hızla ilerleyen, demokratik ve şeffaf bir hukuk devleti olma niteliğini her geçen gün daha da güçlendiren Türkiye Cumhuriyeti’nde bu olayla ilgili gerçekler de kısa sürede açıklığa kavuşacaktır. 

 2011 yılı AB sürecimiz açısından zor bir yıl oldu. Fransa’daki seçimler ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin Ada’da çözüme ulaşılmadan AB Dönem Başkanı olma arzusu 2012 senesinin daha zor geçeceğine işaret ediyor. Ancak biz her zamanki kararlılığımızla milletimizin standartlarını yükseltecek reformları, milletimiz için hayata geçirmeye devam edeceğiz.

 2012 yılının size ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyor, insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Her şey gönlünüzce olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar