İSVİÇRE BANKASINA YAZILACAK DİLEKÇE ÖRNEĞİ

 

Sayın Başbakan istese bu tartışmaları bıçak gibi kesebilir.

Amerikan elçileri ile kötü niyetli muhalefetin kendisine yakıştırdığı iftiralara üç gün içinde son verebilir.

Yapacağı şey gayetle basit ve kolaydır.

Alacaktır eline kalemi kâğıdı ve aşağıdaki iki dilekçeyi yazıp, altına imzasını bastırıp ilgili adreslere gönderecektir.

Eğer bunu yapmıyorsa, demek ki, bunu kendisine önerecek nitelikte danışmanları yoktur…

Ve yine demek ki, malum raporlarda kendilerinden söz edilen danışmanlar gerçekten danışılacak nitelikte değil… Yazıldığı gibi, çapsız ve seviyesizdir.

Ya da işin içinde gerçekten iş vardır…

İş ki, ne iş…

Bize bu aşamada danışılmamış olsa bile bizler, Devletimize hizmet amacıyla Sayın Başbakan’a ilgili makamlara yazmasını gerekli bulduğumuz dilekçe örneklerini saygılarımızla iletiyor ve böylece de, hem kendisinin ve hem de yüce Türk milletinin zedelenen onuruna merhem olmaya çalışıyoruz.

İşte önerdiğimiz merhem dilekçeler:

 

Sayın Feşmekan İsviçre Bankası

Bazı kendini bilmez Amerikan elçilerinin şahsımı “deliğe süpürmek” amacıyla düzenlemiş oldukları resmi raporları çürütmek amacıyla muhterem bankanızda bir tek kuruşum dahi olmadığı gerçeğini işbu dilekçeme derkenar olarak bildirilmesini rica ederim.

Türkiye memleketi Başbakanı

Sayın Recep Tayip Erdoğan

 

* * *

Feşmekan İsviçre Bankası Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’ndan gelen bu dilekçeye herhalde bir yanıt verecektir ve örneğin diyecektir ki;

 

Sayın Ekselans;

Ricanız bizim için bir emirdir. Kayıtlarımızda yapmış bulunduğumuz inceleme sonucunda Bankamız nezdinde şahsınıza ait bir hesaba rastlanmamış ve bunun sonucu olarak da Bankamız kasasında bir tek kuruşunuzun mevcut olmadığını tüm kötü niyetli şer odaklarına karşı ilanen duyururuz…

Feşmekan İsviçre Bankası

Merkez müdüriyeti

* * *

Sayın Amerika Birleşik Devletleri’nin

Pek Sayın Başkanı Obama kardeş;

Ankara’da görevlendirmiş bulunduğunuz Sayın Büyükelçilerinizin malum marifetleri sonucunda ortaya çıkan resmi nitelikli belgeler, maalesef ülkemizde bazı kötü niyetli siyasetçiler tarafından maksatlı olarak kullanılmakta ve bu faaliyetlerin benim “deliğe süpürülmem” için fırına sürüldüğü propagandası sokağa düşmüş bulunmaktadır…

Bu konuda şahsım aleyhime tezgahlanan “a-simetrik psikolojik savaş”a karşı sürdürmekte olduğum mücadeleye destek olunması amacı ile, Amerika Birleşik Devletleri’ne karşı gösterdiğim bağlılık bağlamında faaliyetlerimden memnun olunduğunun ve dolayısıyla da “deliğe süpürülme” biçiminde ifade edilen “bertaraf olma” ihtimalimin asla söz konusu olmadığının tüm yandaş medyada yayınlanmak üzere tarafıma bildirilmesini ricaen arz ederim.

Sadık dostunuz

Türkiye Başbakanı

Recep Tayip Erdoğan

 

İşte Sayın Başbakan acilen yapacağınız şey budur…

Ve bu etkinliğiniz sonucunda oluşacak pembe tablo hepimizin gözünü, kulağını, yüzünün rengini ve bilincini pembeleştirecek ve bizleri ulusça mutlu kılacaktır.

Haydi Sayın Başbakan bizi mutluluktan mahrum bırakmayın; bir an önce, haydin…

Önceki ve Sonraki Yazılar