Kapari Seminerleri davetle başlıyor

Kapari Seminerleri

davetle başlıyor

Geçen haftaki yazımda Kapari’yi tanıtmak için 15 yıldan bu yana yaptığım çalışmaları ve yankılarını anlatmış pazarlama konusunda tüketimin artması için yine “iş başa düştü” demiştim.

Şimdi danışmanı olduğum HSBG Tarım Şirketi öncülüğü ile Kapari Seminerlerini Türkiye’ye yayma hareketi başlatıyoruz. Ziraat Fakülteleri, Ziraat Odaları, Tarım Müdürlükleri, Tarım Kredi Kooperatifleri, Üretici Birlikleri, Belediyeler, Çiftçi Birlikleri, Dernekler ve kuruluşlar işbirliği ile kuraklıkla mücadelede susuz yetişen, milyarlar kazandıran Kapari’yi her bölgede dökümanlarıyla uygulatacak uzmanlarıyla tanıtmaya çalışacağız.

Yukarıda belirtilen kuruluşların birinin veya işbirliği yapacak birkaçının daveti üzerine illere, büyük-küçük ilçelere, beldelere gidebileceğiz. Afişler, el ilanı, broşür, katılım belgesi, tanıtıcı kapsamlı dosya kitabı, yeteri kadar (en az 1000 adet) Kapari fidanı ile kendi taşıtımızla davet edilen yere gidip, bir-iki gün de kalacağız. Seminer sonrası uygulamak isteyenlere yardımcı olarak tanıtımı geliştireceğiz.

Gerekirse ilgi gösteren okullara, ailelere Kapari fidanı vererek aile mutfağında yıllarca faydalanıp, ürününü yiyebileceği olanağı sağlayabileceğiz. Elbette bu seminerler ve sağladığı sonuçlar medyaya, ulusal ve yerel televizyonlara, radyolara, gazetelere, dergilere de yansıyacak. İletişim ortamı Kapari’nin benimsenmesini sağlayacak.

Altı haftadan bu yana Çarşamba günleri bu köşede sürdürdüğüm yazılar tarımda bir ilki ortaya koyuyor. Elbette tarımda dert çok, çare-çözüm önemli. Hem bu dertleri ortaya koyarak dikkat çekerken asıl önemli hizmet saydığım küresel ısınma ve kuraklıkta çağın gıdası alternatif bir ürün Kapari’yi de tanıtıyorum. En geniş açıklamaları bu hareketi ilk olarak başlattığım, uzun zamandır yaşamımla bütünleştiğim Söke’de Gerçek Gazetemizde yapıyorum. Çarşamba günleri bu gazetede, bu köşede sizlere seslenmekle mutluyum. Önceki haftalardaki yazılarımı ve çarşamba günleri bu köşede çıkacak yazılarımı ayrıca gazetenin İnternet sayfasında da izleyebilir, çıktı alarak dosylayabilirsiniz.

Kapari Seminerleri için de İnternet kanalıyla yukarıdaki açıklamalar paralelinde telefonla kuruluşların-sizin davetinizi bekliyorum. Söke, Aydın, Ege ve Türkiye bu sesi duymalı, destek vermeli, sahip çıkmalı diyorum.

NOT: Bu duyurular, Kapari İlanları HÜRRİYET ve POSTA Gazetesi Küçük İlanlarda sık sık yayınlanıyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar