KÜÇÜKEROL NEREDE?

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ’de bir genel müdür vekili vardı! Bir çok kişi bilmez, bilenlerin de nur cemali yüzünü! unuttuğu bir kişi! Sanki inzivaya çetildi diyeceğim ama hiç te öyle görünmüyor! İnsanlardan kaçıp, dünyayla ilgisini keserek, hiçbir şeyle ilglenmeyerek, tek başına bir köşeye çekilip yaşamak gibi bir düşüncede değil!

Birilerinden kaçtığı demiyeyim de gizlendiği doğru! Karda yürüyüp izini belli etmek istemiyor. Çünkü, sonra çamur üstüne sıçrasın istemiyor. Maşa varken elimi neden yakayım ki, diye düşünüyor. Bütün ilgisi ve yoğunluğu Aydın BŞB'ye ve Başkan Çerçioğlu'na nasıl zarar veririm, verdirtirime yönelik. Kıraathane ve meyhane köşelerine çekiliyor ama yalnız değil! Hep birileri oluyor yanında, mutlaka!

Arada sırada haber konusu yapmasam kimse hatırlamayacak cemali nur yüzünü!

Bugün yine konu edeceğim kendisini!

Küçükerol ASKİ’deki görevinden el çektirildikten sonra bir daha göreve dönmedi. Habire rapor alıyor...
Belediyede kendisini bekleyen bir işi yok mudur?
1 yıldır işe gelmeden, bankomat memur gibi maaş alarak yaşantı sürmek nasıl bir iştir?

Rapor, rapor üstüne... 

Bunun adına işten kaytarmak denilmez mi?

İşten kaykarmak vatandaşın parasını haksız yere almak olmuyor mu?

Yakın arkadaşı, avantacı gazeteci! acaba ne diyor bu işe?

Yeri geldimi dürüstlükten dem vuran, haktan hukuktan yana atıp tutan avantacı gazeteci! ne diyorsun bu işe? Bu konuda bir iki satır yaz da görelim adamlığını! İki kafadar sürekli kraathane köşelerinde görüntüleniyorlar! İyi arkadaşlar yani! Sıkı fıkılar...

Küçükerol 1 yıldır boş gezenin boş kalfası gibi... Ama aslında öyle değil! Misyon üstlendi kendisi! Bir bakıyorsunuz, bir kıraathane köşesinde! bir bakıyorbunuz,  bir meyhane köşesinde! Aydın BŞB kumpasçılarıyla başbaşa vermiş, ellerinde kağıtlar fısır fısır sohbet ediyor! Aydın BŞB'nin parasıyla Aydın BŞB'yi yıpratmaya çalışıyor. Defalarca görüntülendi bu halleri!

1 yıldır çalışmadan Aydın BŞB’den maaş alıyor ve ekmeğini yediği Aydın BŞB’nin kuyusunu kazmaya çalışıyor! Aydın halkı bu gibi çirkinliklerin hesabını mutlaka soracaktır!
Kul sormazsa Allah sorar...
 Hem Aydın BŞB’den dolayısıyla Aydın halkının ödediği vergilerden maaş alacaksın hem de halkın yararına olan projelerin yaşam bulmaması için kıraathane, meyhane köşelerinde dirsek çürüteceksin...

Aydın BŞB’ye yönelik kumpas çetesine Aydın BŞB’de ve ASKİ’de çalışanları dahil etmek için kıraathane ve meyhane köşelerinde buluşma ayarlayacaksın! Aydın BŞB düşmanlarıyla çay yudumlayıp, kadeh kaldıracaksın. Aydın halkının yararına hizmetlerin engellenmesi bağlamında görüşmeler de bulunacaksın! Bunları bir de Aydın BŞB'den aldığın maaşla yani Aydın halkının parasıyla yapacaksın! Olacak iş değil! 

Haydi anladık!
Aydın BŞB’den soğudun ve içinden çalışmak gelmiyor! Efeler Belediyesi’ne git! Efeler Belediyesi’nde çalış! İnanıyorum ki, Efeler Belediyesi'nin kapıları sana ardına kadar açıktır. Aldığın maaşın hakkını ver! Aydın halkının ödediği vergilerle aldığın maaşı kuruşuna kadar hak et! Merak ediyorum! Bir çok kişi benim gibi merak ediyordur! Hem merağımızı gidermiş te olursun! Bırak 1 yılı, 6 ay bu şekilde çalışmadan Aydın halkından toplanan vergilerden maaş verecekler mi bakalım!? Çalışmadan, yorulmadan kazanmaya çok kötü bir örneksin Küçükerol...

Aydın halkı herşeyi görür ve bilir.

Dikkat et, haram etmesinler sonra...

SİYASİ ERKTE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Özlem Çerçioğlu’na yönelik kumpası her ne kadar Aydın Valiliği yönetse de siyasi erk bu işin tam göbeğinde yer alıyor. 
Kumpasçı başı dün AKP Milletvekili Mehmet Erdem idi. Görev şimdilerde el değiştirdi ve bir başka milletvekili Abdurrahman Öz'e geçti. Siyasi erkteki bu yetki değişikliği bakarsınız yarın bir başka milletvekiline geçer. Bayrak yarışı gibi de düşünebilirsiniz bu değişikliği. 
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun avukatı da olduğu söylenen Öz, Aydın üzerinde hakim güç olmak istiyor ve bu fırsatı değerlendirmekte kararlı. Yıllardır, Aydın BŞB’yi ve Çerçioğlu’nu yıpratma politikası izleyen Erdem şimdilerde AKP Genel Merkezi’nin gözünden düştü. Erdem'in Çerçioğlu konusunda yıllardır süre gelen başarı sızlığını çok iyi etüd eden Öz şimdilerde revaçta. 
Öz, Aydın siyasetinde esas adam olmasının yani AKP Genel Merkezi nezdinde öne geçmesinin tek yolunun Çerçioğlu'na yönelik çirkin yıpratma politikalarına bağlı olduğunu ama ses getirecek eylemlere bağlı olduğunu biliyor.

BÖLGESEL VE ULUSAL GÜÇLER KULLANILIYOR!!!
Aydın'da parti içi dengeleri lehine çevirmek isteyen Öz, işe tahmin edilmediği kadar hızlı başladı. Erdem bile gelişmeler karşısında şaşkın ve paniklemiş durumda. Öz, Çerçioğlu'nu yıpratma çalışmalarına yerel güçler yerine Bölgesel ve Ulusal boyutta yayın yapan basın gücünden destek alarak yapıyor. AKP yandaşı Yeniasır Gazetesi'nden destek aldığı gibi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Beyaz TV'sinde canlı yayına bile katıldı. Şimdi bir de ahbr tv. katıldı bu yalan ve riya çarkına. Dün Aydın'ın havasını koklamaya gelmişler. Yazıhanelerde, bürolarda habercilik adı altında Aydın BŞB ve ve Çerçioğlu düşmanlarına mikrofon tutup, çekim yaptılar. Tabii ki, öncesinde gizli görüşmeler yaptılar. 

Öz, Erdem'in aksine yerel unsurlar yerine daha ciddi ve güçlü argümanlar kullanıyor. Aydın'da destek aldıkları besleme basın mensuplarının yüzüne bile bakmıyor. Bu işin beslemelerle başarılamayacağına inanıyor. Çünkü, Aydın halkının nazarında inanılırlığı olmayan devşirme basın gücünün dün Çerçioğlu'nun lehine yayınları hafızalarda. Bu yüzden de işi şansa bırakmak istemiyor Öz! Tırı-vırı olarak gördüğü beslemelerle zaman geçirmek istemiyor!
Bilindiği gibi; 2014 yerel seçimlerinde Çerçioğlu karşısında alınan mağlubiyetin faturası mevcut AKP'li Aydın milletvekillerine kesilmişti. Genel Merkez tarafından milletvekili tercihinde değişikliğe gidilmişti. Mevcut milletvekillerinin yetersizliğini gören dönemin Başbakanı Erdoğan, yeniden yapılanma talimatı vermişti. Akıbetinin aynısı olmasından korkan Öz işi sıkı tutuyor. Avukat cüppesi giymek, sivil hayata dönüş yapmak istemiyor.!
Menderes'in memleketi Aydın'ın fethi konusunda ısrarcı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteğinin yerine getirilmesi noktasında herkes üzerine düşeni yapmak istiyor. Vali gibi milletvekilleri de baskı altında!

2019 seçimlerinde Aydın Büyükşehir Belediyesini AKP’nin kazanması için ne gerekiyorsa yapılıyor. Her yol mubah zihniyetine büründüler! Öz’de Çerçioğlu’nu yıpratma çalışmalarında kendisine biçilen görevi yerine getirmeye çalışıyor. Bunu yaparken de Erdem faktörünü göz ardı etmek istemiyor. Önde koşuyor ama arada sırada göz ucuyla arkaya bakıyor. Erdem’in mesafeyi kapatmasına fırsat vermemesi gerektiğini biliyor. 
Bakalım; 2019 yerel seçiminin alınması ve Aydın'ın AKP'lileştirilmesi uğuruna ne çirkinlikler sergilenecek!
Ne çirkin kumpaslar düzenlenecek!
Sonuçta yine nasıl hüsran olacaklar!
Aydın halkı kendilerine kırmızı kartı gösterdiğinde yüzleri hangi rengi alacak!
Bekleyip hep birlikte göreceğiz!
Şunun şurasında 2019 yerel seçimlerine ne kaldı ki...

Önceki ve Sonraki Yazılar