KÜRŞAT VE MEDYASINDA KAŞINTI BAŞLADI

Milliyetçi Hareket Partisi'nden İYİ Parti'ye, İYİ Partiden AK Parti'ye geçen ve Nazilli halkı tarafından kendisine çeşitli yakıştırmalarda bulunulan Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile medyasında kaşıntı başladı.

Sebepsiz kaşıntının uyuz hastalığından kaynaklı olduğuna dair uzman görüşleri var ancak kaşıntının asıl sebebi Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Aydın halkına kazandırdığı araç videosunu Nazilli halkına hizmet etmek üzere Nazilli meydanında sergilemesi. Kaşıntının artmasına sebep, iş makinalarının Nazilli'de sergilenmesi olduğu şeklinde yorumlanıyor.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan AK Parti'ye geçtikten sonra "yağmur gibi hizmet geliyordu, sağanak gibi hizmet geliyordu" algısı boş çıktı ve gele gele bir greyder gelince kaşıntısı arttı.

Başkan Özlem Çerçioğlu yönetimindeki Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Nazilli'ye hizmetleri kesintisiz olarak devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun Nazilli halkına söz verdi hizmetleri eskiden olduğu gibi birer birer yerine getiriliyor ve getirilmeye devam edecek.

Önceki ve Sonraki Yazılar