#metinyavuzyanlızdeğildir

#metinyavuzyanlızdeğildir şeklinde hashtag açanlar çok doğrusunuz. Başlık etiketinde her ne kadar imla hatası yapsanız da bir konu da haklısınız.

Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Ķoordinasyon Bşk.’lığında görevli Serkan Debreli uğradığı mağduriyeti dile getirirken, Vekilimiz Yavuz’un yanlız değil; YALNIZ olmadığını belirtmiş.
 
Serkan Debreli’nin iddialarını noktasını ve virgülüne dokunmadan aynen köşeme taşıyorum.
Değerlendirmesini #metinyavuzyanlızdeğildir şeklinde hashtag açan partililerine ve kamuoyuna bırakıyorum.

 

"Eşim ve ben Yetiştirme Yurdu’nda büyüdük. Atatürk Devlet Hastanesi’nde memur olan eşimi taciz eden hastane müdürü S.T. hakkında şikayetçi olmuştuk. Vekilin danışmanı mesut Arslan eşime ulaşıp, ‘Sizin başınıza böyle bir şey gelmiş. Duyum aldık, yardımcı olan olmamış’ deyip; görüşme talep etmişler. Eşim de ‘tamam’ demiş. Fakat görüşme gerçekleşmemiş. Çünkü bu kişinin arkasında Milletvekili Yavuz’un danışmanı Yaşar İnce var. Yaşar İnce konuyu kapatmış. Daha sonra bana ulaştılar ve görüşmek istediler. 6 Ağustos 2020 Perşembe günü saat 6 civarı sürekli beni aramışlar. Ben aramaları saat 8 gibi gördüm. ‘Gelecektiniz gelmediniz’ dediler. Ofisin yerini bildirdiler ve gittim. İçeride Vekil danışmanı ve bir de H.Z. isminde emlakçı vardı. Eşim konusu dahil bazı müteahhit ve ihale işleri ile alakalı sorular yöneltti. Kendisine verdiğim sorular hoşuna gitmeyince ayağa kalkıp, bana saldırdı ve boğazımı sıktı. Ben de kendisinin yakasını tuttum. Danışmanı ve diğer emlakçı olan da bana saldırdı. Ben de kendimi korumaya çalıştım. Daha sonra elemanlarını dışarı çıkardı ve ‘otur konuşacağız’ dedi. Kapıyı kilitledi ‘sakin ol’ dedi. Ben de ‘buradan çıkınca şikayetçi olacağım’ dedim. Daha sonra da 3 saat kadar konuştuk. Akabinde içeriye MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık girdi. Kendisini tanırım. Bana ’hayırdır’ dedi. Ben de kendisine ‘Beni buraya “görüşme” diye çağırdılar ama darp edip sindirmeye çağırmışlar’ dedim. Şaşıdı. Oradan çıktım ve Haluk Alıcık’ı aradım. ‘Başkanım, bunlar çete mi? Çağırıp sindirmeye çağırmışlar. Şikayetçi olacağım’ dedim. O da bana ‘Şikayetçi olma, sakinleş, mantıklı ol. Bu olay duyulursa partiye ve ittifaka zarar verir. Odada kamera da yok ispatlayamazsın’ dedi. Düşündüm! Kamera yok. Karşımda AKP Milletvekili MKYK üyesi biri var. Danışmanları tehlikeli. Korktum fakat şok oldum ve hazmedemedim. Ben yetiştirme yurdunda büyümüş biriyim. Düşündüm ve şikayetçi olmak istedim. Bir milletvekili bazı şeylerin doğru olduğunu anlayınca üzerime saldırması çirkin bir durum”

 

Serkan Debreli’nin şikayeti bu şekilde.

Bu saatten sonra fazla söze gerek yok.

Konu AKP Gernel Merkezi’ne kadar ulaşmış durumda.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan iddiaların araştırılması için talimat verirse iş büyür ve sonuçları Söke için iyi olmaz. Söke bir daha seçilecek sıradan milletvekili kontenjanını rüyasında görür.

 

Bu olayda kilit isim MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık’tır.

Haluk Alıcık olayı doğrular mı doğrulamaz mı bilinmez.

Çünkü endişeleri var.

Endişesi de çirkin olayın AKP’ye yani MHP’nin de dahil olduğu Cumhur İttifakına zararı dokunacağı yönündedir.

Bu olayda Alıcık vicdanıyla hareket etmek durumunda.

Bir tarafta Yetiştirme Yurdundan Devlet Memurluğuna gelmiş Debreli Ailesi ve bir tarafta da AKP Milletvekili Metin Yavuz.

 

Alıcık’ın vicdan muhasebesi yapabileceğini pek sanmıyorum.

Cumhur İttifakı böyle muhasebeye izin vermez.

Kim bilir belki de ben yanılırım ve gerçekler iddia olarak kalmaz. 

Debreli Ailesi de mağdur olmaz.

img-20200831-wa0003-001.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar