“Müdürümüz Gürbüz Kamiloğlu’nun görevine iade edilmesini istiyoruz”

“Müdürümüz Gürbüz Kamiloğlu’nun görevine iade edilmesini istiyoruz”

Söke Behiye Hanım Ortaokulu öğrenci velileri, yetkili kurumlara seslenerek 2021 yılı Eylül ayında geçirdiği bir soruşturma nedeni ile görevinden alınan okul müdürleri Gürbüz Kamiloğlu'nun görevine iade edilmesini istiyor.

Söke Behiye Hanım Ortaokulu öğrenci velileri, Okul Müdürü Gürbüz Kamiloğlu’nun okula geldiği günden itibaren yaptığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirterek, en kısa sürede görevine iade edilmesini beklediklerini ifade ettiler. 
Söke Behiye Hanım Ortaokulu öğrenci velilerinin yaptığı ortak açıklama şöyle; 
“Çocuklarımızın öğrenim gördüğü Söke Behiye Hanım Ortaokulu Müdürümüz Gürbüz Kamiloğlu, Eylül 2021 tarihinde başladığı görevinden geçirdiği bir soruşturma sonucunda görevinden alınmıştır. Kendisinin okulumuza geldiği günden itibaren yapmış olduğu çalışmalar biz veliler tarafından takdir ile karşılanmıştır. Bizlerin canı gönülden desteklediği okulumuzun her biriminde de görebileceğiniz akademik ve fiziksel çalışmaları gün gibi aşikârdır. Öğrenci odaklı düşünüp öğrenci odaklı projeler üretenin çocuklarımıza kendilerini değerli hissetiren, öğretmenine velisine tüm okul personeline kısacası kurumuna gönülden bağlı olan müdürümüzün hafta içi hafta sonu demeden elinde fırça, boya ile sınıf boyadığını; tamirat, tadilat işlerini yaptığını, mescitten kütüphaneye, öğretmenler odasından kantinimizin fiziki şartlarına kadar elinin değdiği her şeyi, her birimi güzelleştirdiğini bizler ve çocuklarımız her zaman memnuniyet ile karşıladık. Bizlerle de paylaştığı birçok projesi olmasına rağmen 2015 yılında kendi sine ait sosyal medyası üzerinden yapmış olduğu bir paylaşım üzerine görevinden alınmıştır. Bu durum başta çocuklarımız olmak üzere hepimizi derinden etkilemiş ve üzmüştür. Yanlış olduğunu düşündüğümüz bu durumdan bir an önce dönülmesini, müdürümüz Gürbüz Kamiloğlu’nun okulumuzdaki görevine iade edilmesini talep ediyoruz.” diyerek Başta Söke İlçe Kaymakamlığı olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve tüm yetkili kurumlara seslendiler…
“İLÇE GÜNDEMİNDEKİ YENİ TARTIŞMA…”
Öte yandan Söke Behiye Hanım Ortaokulu Müdürü Gürbüz Kamiloğlu’nun geçtiğimiz günlerde görevden alınmasının sebebleri yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde Söke Behiye Hanım Ortaokulu öğrencilerine yeni kıyafetleri ilçe dışından başka bir yerden Söke’de satılan fiyattan aşağıya yaptırarak alınması nedeniyle ilçemizde okul kıyafetleri satan işletmenin sahiplerinin şikayetiyle, okul müdürünün siyasi baskılarla görevden alınmasına neden olduğu söyleniyor.
Söke Behiye Hanım Ortaokulu Müdürü olan yılların eğitimcisi 2015 yılında kendisine ait sosyal medyası üzerinden yapmış olduğu bir paylaşım üzerine haksız yere görevinden alınması ilçe gündeminde yeni tartışma konusu olurken, bu olay bir çok kesimden tepki görüyor. Bu olay için “siyasi parti ilçe yöneticilerinin ilçedeki tüm sorunları bitirdi de şimdi okul müdürünün görevden alınmasıyla mı uğraşıyor…” söylentilerine neden oluyor…"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.