Örnek’in rozetini Kaplan taktı

 

Biliyorsunuz önceki gece Ak-Yeniköy elediye Başkanı Yılmaz Öz AKP’ye geçerken aynı gece Söke Ziraat Odası Yönetim Kurulu

 

Başkanı Muhsin Örnek ile Meclis Başkanı Mustafa Karababa’ya da bu partinin rozetleri takıldı.

 

Söke Ziraat Odası Başkanı Muhsin Örnek’in ampul rozetini kim taktı biliyor musunuz? ... AKP Koçarlı İlçe Başkanı Nedim Kaplan...

 

Hani şu meşhur Koçarlı Ovası Sulama Birliği Başkanı oln Nedim Kaplan...

 

Sökeli çiftçi 15-20 gün kadar önce suyumuz Koçarlı’da kayboluyor diye bağırırken, Söke Sulama Birliği Başkanı Necdet Özekmekçi’ye valilikte yapılan bir toplantı sırasında kabaca davranıp hatta hakaret ettiği iddia edilen Nedim Kaplan, partisinin rozetini Söke Ziraat Odası Başkanı Muhsin Örnek’e de takıverdi.

 

Şimdi yeni AKP’liler kendilerini “Seçimlerde toplumun yüzde 47’si oyunu AKP’ye verdiyse bizim de bu partiye geçmemizde ne var?” diye savunuyorlar.

 

Devir AKP devri, partinin kapısında kuyruk uzuyor. Sırada bazı köy muhtarları, bazı Esnaf Odaları Başkanlarının olduğu da söyleniyor, bekleyelim, görelim bakalım.

 

Artık kimsenin AKP iktidarından şikayetçi olmaya hakkı yok, demek ki çiftçi 3.5 yıllık AKP iktidarında yetiştirdiği ürünlerden zarar etmemiş, esnaflarımız değişiklik olsun diye kepenk kapatmış, memurlarımız canları sıkıldığı için meydanlarda eylem yapıormuş ki AKP yüzde 47 oy alabildi.

 

Memleket güllük, gülistanlık aslında. Benim gibi birkaç dinazor laf olsun diye iktidara muhalefet olmaya çalışıyor.

 

Bakalım bizleri ne zaman AKP’li yapabilecekler?

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar