Skoda Superb Sportlıne ile Frankfurtta

Skoda Superb Sportlıne ile Frankfurtta

Skoda, 2015 Frankfurt Otomobil Fuarı'nda yeni Superb'in SportLine, GreenLine ve Combi versiyonlarının yanında, Fabia R5 Combi, Rapid Spaceback ScoutLine ve Rapid Monte Carlo modellerini sergileyecek.

Skoda, tüm yenilikleriyle Frankfurt Otomobil Fuarı’nda yer alarak dikkat çekici tasarımlarını ve yeni versiyonlara sahip modellerini sergileyecek. Geniş bagaj hacmi ve dinamik tasarımıyla Skoda Superb Combi, markanın promiyerini gerçekleştireceği yeni modeli olacak. Çek üretici en dikkat çekici modeli haline gelen yeni Superb'in sportif versiyonu SportLine’ı ve çevreci versiyonu GreenLine’ı ilk kez Frankfurt’ta gün yüzüne çıkaracak. 1.780 km'lik menzile sahip olması ile dikkatleri üzerine çeken Superb GreenLine modelinin detaylarını açıklayan Skoda şimdi ise sportif seçenek olan Superb SportLine modelini detaylandırdı. 18 inç veya 19 inç jantlarla tercih edilebilen, 15 mm daha alçak sürüş yüksekliğine ve spor şasiye sahip olmasıyla standart modelden daha çevik sürüş karakterine sahip olacak Superb SportLine, tasarım özellikleriyle de dikkat çekecek. Karartılmış camlar, yeni üç kollu direksiyon simidi, deri kaplı vites kolu, spor koltuklar, alüminyum pedallar ve karbon görünümlü trim parçaları aracın sportif görünümüne destek olacak.

 

Bununla birlikte Frankfurt Motor Show’da, Skoda’nın motorsporları alanında büyük başarılar elde eden Fabia R5’in station versiyonu Fabia R5 Combi de ziyaretçileri bekliyor olacak. Bu özel ralli otomobilinde 18 inç jantlar ve 1.6 lt 279 beygir güç üreten turbo motor yer alıyor. Skoda’nın bir diğer yeniliği ise, Rapid Spaceback ScoutLine modeli olacak. Genç ve maceracı otomobil, farklı tasarımıyla ve sağlam duruşuyla dikkatleri üzerine çekecek.

 

YENİ SKODA SUPERB 2015 AUTOSHOW RESİM GALERİSİ

 

YENİ SKODA SUPERB 2015 AUTOSHOW RESİM GALERİSİ

 

YENİ SKODA SUPERB 2015 AUTOSHOW RESİM GALERİSİ

 

YENİ SKODA SUPERB 2015 AUTOSHOW RESİM GALERİSİ

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.