SÖKE’DE ÖNCE SANDIK BAŞINA, SONRA DÜĞÜNE GİTTİLER

SÖKE’DE ÖNCE SANDIK BAŞINA, SONRA DÜĞÜNE GİTTİLER

Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oylaması için oy verme işlemi, tüm Türkiye’de olduğu gibi Söke’de de saat 08.00 itibarıyla başladı. Söke’de oy kullanmaya gelenler arasında bugün dünya evine girecek olan gelin ve damatta vardı.

Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oylaması için oy verme işlemi, tüm Türkiye’de olduğu gibi Söke’de de saat 08.00 itibarıyla başladı. Söke’de oy kullanmaya gelenler arasında bugün dünya evine girecek olan gelin ve damatta vardı. Genç çift oy kullanma işleminin ardından düğün salonuna gittiler.

Sökeli damat Muhammed Yıldız, Diyarbakırlı Deniz Pençe ile düğün tarihini 28 Mayıs olarak belirledi. Cumhurbaşkanı Seçiminin ikinci tur oylamasına kalması nedeni ile düğünleri seçime denk gelen Deniz ve Muhammed sandık başına gelinlik ve damatlıkla geldi. Söke Halk Eğitim Merkezi’nde oyunu kullanan gelin Deniz Pençe oy kullanma işleminin ardından vatandaşlık görevini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadı.

Oy kullanma işleminin ardından basın mensuplarına poz veren gelin ve damadın mutlukları gözlerinden okundu.

Oy kullanma işlemi sonrasında konuşan Gelin Deniz Pençe, güzel bir anı olduğunu belirterek, "Oyumu kullandım. Vatana millete hayırlı olsun inşallah. Böyle bir güne denk gelmesi bizim için gelecekte çocuklarımıza anlatacağımız ayrı bir anı oldu.

Çift oy kullanma işleminin ardından düğün merasimi için merkezden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.