SÜLEYMAN SOYLU İDDİALI!

14925822_628384820674049_3473390036550731256_n-001.jpg

Süleyman Soylu, 31-08-2016 tarihinde İçişleri Bakanlığı görevine getirildiği andan itibaren “doğru seçim” dedim.  
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Efkan Ala’yı bu görevden alarak değişikliği yapmıştı. Süleyman Soylu’yu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olduğu halde İçişleri Bakanlığı görevine uygun görmüştü. 
O’nun İçişleri Bakanlığı döneminde de terör konusunda önemli adımlar atılıyor. AK Parti Hükümeti terörün kökünü kazımak istiyor ve bu kararlılığı gerek Süleyman Soylu’nun açıklamalarında gerekse icraatlarda görüyoruz.
TÜRK milleti ve öncelikle de şehit aileleri AK Parti Hükümeti'nden bu adımları atmasını bekliyordu. 
Terörden yaka silken toplum, “Terör ve teröristle gerçek anlamda ve de etkin mücadele verilsin, toprağa düşen vatan evladının kanı yerde kalmasın, işte o zaman canlar feda olsun bu vatana.” diyordu.
Toplumda; hem vatan evlatları birbir şehit düşecek, hem de terörün bitmesi adına olumlu hiç bir gelişme yaşanmacaksa ne anlamı var o şehitlik mertebesine erişmenin görüşü hakim...
Terörün biteceği yönündeki görüşlerime katılmayan bazı arkadaşlarla sosyal medya üzerinden yazıştım. Dilerim bu düşüncelerimde haklı çıkarım ve terörün kökü kazınır. 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, “...artık hiç kimse pkk’nin adını bile anmaya cesaret edemeyecek...” söylemi doğru çıkar da beni eleştirenlere karşı mahçup olmam...

BU DAHA BAŞLANGIÇMIŞ...
Emniyetten bir arkadaşım uyarmıştı.
"Seni trafik cezalarıyla yıldırmaya çalışacaklar" demişti.
Söke siyasi kanadından gelen bir talep olduğunu belirtti. 
Gün içerisinde gazete dağıtımı yapıyorum ve saniyelerle ifade edebileceğim duraklamalarda bulunuyorum. Bu anlık duraklamalarda arabayı istop bile etmiyorum. Buna rağmen cezalar dikkat çekici!
Trafik cezalarıyla yıldırma işi sadece Söke siyasi kanadın işi değil!
Söke Cumhuriyet Başsavcısına, "FETÖ/PDY'nin okulu olan ve kapatılan GÜVEN Koleji'nde çocuklarını okutan geçmişten günümüze kadar bütün üst düzey yöneticiler ve de emniyet müdürlerinin de araştırılması için ihbarda bulundum. Hatta bu emniyet müdürlerinin çocuklarının Güven Koleji'ne olan eğtim masraflarını kimlerin karşıladığının da araştırılmasını istedim. 
Ödemelerin; FETÖ/PDY firarisi Şahin İlgi ve onun yetkilendirdiği kişiler tarafından yapılmış olabileceği yönündeki ihbarı da paylaştım.
Bunun tespitinin de çok basit olduğunu, Güven Koleji'nin tahsilat makbuzlarının incelenmesi halinde ihbarın gerçek olup olmadığının rahatlıkla görülebileceğini belirttim. 
Bu konuda yazılı ifade verdim ve Cumhuriyet Başsavcısı dahil olmak üzere iki savcı imza altına aldık.
İfade verirken, "Mevcut emniyet müdürü Aydın Düzalan'ı mı kastediyorsun?" sorusuna, "O, bu, şu demiyorum. O’nun da çocuğunu 17/25 Aralık'a kadar Güven Kolejine gönderdiği iddia ediliyor. Herkes araştırılsın ve gerçekler ortaya çıksın." dedim. 
Sadece bu konu değil tabii ki de! FETÖ konusundaki mücedelem ortada ve İLGİLİ kişilerce de görülüyor. 
Şimdi yağmur gibi; trafik idari para cezası karar tutanağı gel meye başladı. Daha postada olanlar varmış... Ama olsun! 
YILMAK YOK, YOLA DEVAM...
Demek ki; doğru yoldayım ve birilerini rahatsız etmeyi başarmışım.
GÜÇ BENDE DİYENLER...
Elbet bir gün devran dönecektir.
Güç dengeleri değişecektir.
Söke'nin siyasi kanadında da değişim rüzgarları esecektir.
Ogün geldiğinde, Söke'de de çok şeyler değişecektir.
Ödediğim ve ödeyeceğim trafik cezaları; Türkiye Cumhuriyeti  Devletime helâl olsun...

Önceki ve Sonraki Yazılar