TOPUKLU EFE KARŞITLARI BİR ARADA

Söke’de yayın yapan Tempo Radyo TV. A.Ş. isimil bir yayın kuruluşu var!
Hani şu! Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran Söke Ticaret Odası Başkanıyken sabah akşam aleyhinde yayın yapan Ali Esmer’in radyosu!
Şimdi Toyran’dan kaptı cukkayı, sabah akşam Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu aleyhinde yayınlar yapıyor. Bu radyo sadece Başkan Çerçioğlu aleyhinde yayınlar yapmıyor! CHP ve CHP'li belediyeler de nasibini alıyor eleştirilerden.
İlginç olan ise; Tempo Radyo'ya CHP'li Söke Belediyesi maddi destek veriyor?
Radyo programının yapımcısı Ali Esmer aslında gizli AKP’li...
Hal böyle olunca da sabah akşam CHP aleyhinde yayınlar yapılıyor. Başkan Çerçioğlu düşmanlığı gırla gidiyor.

bu-ikili.jpg

Bu radyonun program müdavimlerinden bir tanesi bilindik bir isim!
AKP Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer!
Bu ikili dün bir mekanda bir araya geldiler! Bu görüşmede ne konuştular dersiniz? Söke’nin yarım kalmış veya aciliyet gerektiren projeleri konusunda fikir alışverişinde bulunacak değiller herhalde değil mi?
Varsa yoksa tek düşünceleri, Aydın’ın Topuklu Efesi Özlem Çerçioğlu’na nasıl zarar veririz? Nasıl yıpratırız? Çok sevdiği halkının gözünde nasıl itibarsızlaştırırız?
Buna güçleri yetmeyeceğini göremeyen bu amalara bir de CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz ve Yönetim Kurulu Üyeleri hatta CHP’li Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ın destek vermesi kabul edilir gibi değil.

Bu davranışın tek bir izahı olabilir o da ihanet. Hem Gündüz hem de Toyran CHP’nin altını oyamakta ve büyük bir ihanetin içerisindedir.

BİZZAT KENDİSİ MADDİ DESTEK İSTEDİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'ndan maddi destek alamadığı için AKP borazancılığına soyunan radyocu Ali Esmer nasıl bir misyon üstlenmiş olabilir sizce?
Aydın Büyükşehir Belediyesinin 5. katındaki basın bürosuna günlerce giden ve ilgili ve yetkili kişilerle görüşüp, bizzat kendisi maddi destek isteyen bu radyocunun beklentisi kabul görmediği için şimdi intikam çığlıkları atıyor.
Aydın Büyükşehir Belediyesi karşıtlığıyla bilinen ama Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran'ın belediye kasasından finanse ettiği bu kişinin karısı AKP'nin gizli üyesi! Aynı zamanda Aydın Gazeteciler Cemiyeti Söke Şube Başkanı olan Ali Esmer’in bu davranışı bile hem o cemiyetteki görevinden ayrılması için yeterli bir sebep hem de üstlendiği misyonun delilidir.

FATİH GÜRER Mİ YÖNLENDİRİYOR...

Esmer, CHP'yi yıpratma emrini AKP Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer'den mi alıyor? Sık sık görüşen ve sürekli radyo programı yapan bu ikili sizce nasıl bir siyasi ilişki içerisindedir. Esmer'in yönetici konumunda olduğu ama Gürer'in konuk olmasına rağmen istediği gibi yönlendirmeleriyle Esmer tarafından cıvık cıvık AKP yalakalığının yapıldığı programlar herşeyin göstergesi. 

TOYRAN DESTEKLİ CHP SALDIRILARI YAPILIYOR

Toyran'ın basın bürosunda işe aldığı danışmanı görünümlü sırdaşı!!! Ali Sarayköylü'nün Ali Esmer ile birlikte CHP'yi ve Aydın büyükşehir belediyesini yıpratmaya yönelik radyo programlarına Toyran tarafından neden göz yumuluyor?

TOYRAN İL BAŞKANINA HESAP VERMELİDİR...

Fatih Gürer ve AKP kurmaylarıyla gizli görüşmesi basına sızan Toyran bu ittifağın neresinde?
Yukarıda sorduğum soruların cevaplarını Toyran vermek zorundadır. Ama kime hesap verecek? Kendisi gibi parti suçu işleyen Hüseyin Gündüz’e mi? Bu görüntü mide bulandırıcıdır. 
Midesi bulanması gerekenlerin başında da CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci gelmelidir. İnci bu kokuşmuşluğa bir son vermelidir. Bu kokuşmuşluğa son vermek Toyran’ın savunmasını almak şeklinde olmamalıdır. Zira Toyran’ın bu yönde bir ayıbı var! CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Aydın ziyaretinde büyük bir saygısızlığa imza atmıştı. Bu saygısızlık sonrasında daha büyük bir ayıba imza atmaktan kaçınmamıştı. Barkan Kalınomuz başkanlığındaki dönemin CHP Aydın İl Yönetiminin yönlendirmesiyle yalan beyanda bulunmuştu. Bu davranışı da CHP Genel Merkezince kınanmıştı.
Bu nedenle Bayram İnci ciddi uyarılarda bulunmalıdır.

PARTİ TABANI TEPKİLİ

Söke CHP eliyle, AKP’li bir kişinin radyosundan CHP’ye ve CHP’li büyükşehir belediyesine yönelik çirkin saldırılar parti tabanında da tepki görüyor. Parti tabanı Toyran’a ve Gündüz’e bu konuda tepkili. Nitekim genişletilmiş toplantıda yaşananlar bunun göstergesiydi. Partililerin Başkan Çerçioğlu düşmanlığı yapan Gündüz’e tepkisi çok ağır olmuş ve Toyran’da tepki karşısında üçbuçuk atmıştı. Hatta Gündüz’ün yanlış yaptığını belirtmişti.

Evet, sayın Toyran!
Gündüz yanlış yapıyor ama en büyük yanlışı siz yapıyorsunuz!
Tavşana kaç, tazıya tut diyorsun!
...ama yemezler...

Önceki ve Sonraki Yazılar