TRT Söke’den dünyaya seslendi

TRT Söke’den dünyaya seslendi

TRT-1 Televizyonun sevilen sabah kuşağı programı ’Bir Yaz Sabahı’ dün sabah saatlerinde Söke’den canlı yayın yaptı.


Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi

TRT -1 ve TRT İNT’ de hafta içi her gün saat 10.05 de  başlayıp 11.45 de  sona  eren ‘Bir Yaz Sabahı’ adlı sabah kuşağı programı dün Söke Yenikent Harikalar Dünyası’ndan gerçekleştirdiği canlı yayın Sökeliler’i ekren başına topladı.
TRT İzmir Televizyonu Program Müdürü Sökeli Hüseyin Işık’ın girişimleri ile gerçekleştirilen programı Balamir Yıldız sundu.
Kaymakam Celil Ateşoğlu ve Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi’nin konuk olarak katıldığı programda Söke yöresi halk oyunları ve yöresel yemeklerin tanıtımı yapıldı. Canlı olarak yayınlanan programda ayrıca Söke Belediyesi THM Koro  elamanlarından Ahmet Kaptan ‘Cafer Efe’ Türküsünü seslendirirken Söke Tariş Kooperatifi’nin bölgemiz  ürünlerini içeren geniş bir standı yer aldı. Programda Kız Meslek Lisesi Öğrencileri kendi el emekleri olan giysileri sunarlarken Halk Eğitim Merkezi el sanatları da sergilendi.
Sunucu Balamir Yıldız, program açılışını Serkan Öztepe’nin savranlığında Süleyman Öztepe’nin ilçemizin ünlü güreş develerinden’Sekan’ın üzerinden yaptı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum