ÖZCAN PEHLİVANOĞLU

ÖZCAN PEHLİVANOĞLU

TÜRK MİLLİYETÇİLERİ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ VE DAHA SONRASI İÇİN BİRLEŞMELİ!

Türkiye'de ve dünyada yaşanan olaylar bizlere geleceğin Türkiye ve dünyada çok sıkıntılı geçeceğini anlatıyor.

Beka sorunumuz var mı? Evet var... Ama öyle bir parti genel başkanının dediği gibi değil. Gerçekten var! Eğer "beka sorunu" var diyen kişi samimi olsa partisi ile birlikte tedbir alır bu beka sorununun kendileri tarafından ortadan kaldırılacağına dair bizlere güven verirdi. Ortada böyle bir güven var mı? Yok!

Hem beka sorunumuz var diyeceğiz hem de siyasetimiz buna Türk Milleti tarafından güven duyulacak bir cevap veremeyecek! İşte bu haldeyiz...

Türk Milletinin beka sorunu çok yönlüdür. Sadece güvenlik meselesi değildir. Ekonomi, kültürel ve ahlaki yozlaşma, demografik tehlike, gençlerin ülkeyi terk etme çabası, iç ve dış borçlar, içinde terörü de barındıran bölücülük, etnik ihanetler bunlardan sadece bazılarıdır.

Madem beka sorunu var, Türk Milleti ve onun bağrında bulunan ve de mihmandarlık vazifesi gören Türk Milliyetçileri hem bu Cumhurbaşkanlığı seçimi hem de sonrası için acilen birleşmelidir.

Diyeceksiniz ki, nerede birleşsinler?

Mevcut siyaset içinde bunun MHP, İyi Parti, Büyük Birlik Partisi,.Zafer Partisi,.Milli Yol gibi siyasi partilerde olmayacağı açıkça görülmüştür.

Siyasi ikbal arzuları, nefsaniyet, değişik bağlantı durumları bu siyasi yapıları Türk Milliyetçilerini temsil etmekten uzaklastırmıştır.

Bir de Atatürk'ün dediği gibi "asli cevherine bakmak " meselesi vardır ki, bu durum Türk Milliyetçileri için büyük bir handikaptır...

Süreç hızla ilerlemektedir. Türk Milletinin mihmandarı olan Türk Milliyetçilerinin harekete geçmesi için süre kısalmıştır. Ancak rahmetli Süleyman Demirel'in dediği gibi "siyaset için 24 saat bile uzun ve yeterli bir süredir." Öyle ise yapılacak iş amasız, fakatsız, niçinsiz, nedensiz birleştiğimizi Türk kamuoyuna ilan etmektir.

Böylelikle Türk Milliyetçileri 1919 ve sonrasında her zaman yaptıkları gibi yaparak Türk Milletinin yegane teminatı olduklarını göstermiş olacaklardır.

Arkadaşlarımız ile birlikte kurduğumuz ve dünyaya ilan ederek duyurduğumuz "Milliyetçi İttifak" bu amaçla kurulmuştur... Sözcüsü Ulvi Batu'dur.

Öncelikle herkesi "Türk Milletinin bir evladı olmaktan gurur duyan" ve bunu bugüne kadar her platformda ifade eden bir Türk çocuğunu Cumhurbaşkanı yaparak beka sorununun aleyhimize ilerleyişini durdurmak ve Türkiye'yi "milliyetçi kadrolar" eliyle yönetmektir.

Allah korusun biz bunu başaramazsak Hdp'nin, Hüda-Par'ın devlet ve siyaset yaşamında etkin olacağı bir dönem başlayacaktır. Diğer etnik unsurlarda çok canlı bir şekilde fitnenin ortağı halindedir.Türk Milletinin bunu durdurmak elindedir. Türk Milliyetçileri topluma önderlik ederek bu durumu nihayete erdirmelidir.

Türk Milliyetçilerine tarihsel olarak bu nedenle yine önemli bir görev düşmüştür.

Parti taassubu, hemşericilik, bölgecilik, tutuculuk, şahsi menfaatleri mi önemlidir yoksa Türk Milletinin bekası mı? Hepimiz doğru kararlar vermek zorundayız... Yarını yok bunun!

Onun için lafı uzatmadan hangi siyasi partiden olursa olsun bütün Türk Milliyetçilerini bu sebeplerle birleşmeye ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sandık yolu ile müdahale etmeye çağırıyoruz...

Gelin hep beraber olalım! Bu çağrı kendini Türk hisseden herkesedir...

#MİLLİYETÇİ İTTİFAK

untiled-1007.jpg

Özcan PEHLİVANOĞLU

06 Şubat 2023 / İzmir

Önceki ve Sonraki Yazılar