YENİ 2015 KİA SOUL FİYATI AÇIKLANDI

YENİ 2015 KİA SOUL FİYATI AÇIKLANDI

Yenilenen Kia Soul 1.6 litrelik dizel motor ve otomatik vites ile 78.900 TL fiyatla ülkemizde de satışa sunuluyor.

Sportage ve Sorento gibi modelleri ile ükemizde SUV pazarında büyük başarılar elde eden Kia, b segmentinde yer alan ve retro tasarımı ile dikkat çeken SUV modeli Soul ile bir türlü istediğini elde edememiş 2013 yılında ise satışına ara verilmişti. Öncüsüne göre 20 mm uzayan ve aynı zamanda 15 mm genişleyerek daha fazla omuz ve bacak mesafesi sunan geniş bir iç mekana kavuşan yeni Soul, tekrar ülkemizde satışa sunulmaya başlanıyor. 128 hp güç ve 260 Nm tork üreten 1.6 litrelik dizel motor ve otomatik şanzıman birlikteliğine sahip olan yeni Soul sadece Premium adlı donanım seviyesi ile 78.900 TL fiyatla satılıyor.

 

Selefine oranla bagaj hacmi 14 litre artarak 354 litreye ulaşan yeni Soul'un elden geirilen alt yapsı ve güçlendirilen süspansiyon sistemi, daha başarılı yol tutuş özzellikleri sergilemesini sağlıyor. İç mekanı tamamen yenilenen Soul'da 4.3 inçlik renkli dokunmatik ekran dikkat çekiyor. Çift renk iç döşemesi ile eğlenceli bir karakter sergileyen aracın, ön konsol ve kapı içlerinde kullanılan yumuşak malzemeler kalite algısının yükselmesini sağlamış. Geniş panoramik sunroofu ile ferahlık hissi yüksek bir kabine sahip olan 2015 Kia Soul'da yer alan 3 farklı sürüş modu bulunan değişken direksiyon sistemi flex steer, ön konsoldaki supervision renkli gösterge ekranı, soğutmalı torpido gözü, çift bölgeli otomatik klima, sürücü, ön yolcu yan ve perde hava yastıkları, yokuş kalkış destek sistemi, lastik basınç izleme sistemi, geri görüş kameras, hız sabitleme, sınırlama sistemi ve Bluetooth gibi donanımlar ilgi çekiyor. 

 

Dış tasarımında, 18 inç çift renk alaşım jantlarının yanında, parlak siyah ön ve arka tamponu ile dikkat çeken Soul'un kalbinde yer alan 1.6 litrelik dizel motor, Kia ve Hyundai'nin yeni modellerinde yerini daha güçlü bir versiyona bıraksa da Soul'de 128 hp güç üretemeye devam ediyor. 7 DCT adlı çift kavramalı otomatik şanzımanın da sunulmadığı araçta 6 kademeli tam otomatik bir şanzıman görev alıyor. 1331 kg'lık boş ağırlığa sahip olan yeni Soul, 0'dan 100 km/s hıza 12.2 saniyede ivmeleniyor ve 177 km/s'lik maksimum hıza çıkabiliyor. Şehir içinde 7.5 litre, şehir dışında 5.2 litre ve ortalamada 6.0 litre yakıt tüketen yeni Soul, öncüsüne göre daha ekonomik bir görüntü çizsede , modern rakipleri karşısında gerilerde kalıyor. B segmenti SUV modellere farklı bir alternatif olan yeni Kia Soul fiyatı 78.900 TL olarak belirlenmiş. Yeni Kia Soul'un detaylı resimlerine aşağıdaki galeri linkinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum