YENİ 2015 SUZUKİ VİTARA

YENİ 2015 SUZUKİ VİTARA

Yeni 2015 Vitara Macaristan'da üretiliyor. Yeni Suzuki Vitara seri üretime geçti ve Esztergom'daki Magyar Suzuki Corporation tesislerinde kamuoyuna tanıtıldı.

Yepyeni Vitara'nın seri üretimi Macaristan Başbakanı Viktor Orbán'ın da katıldığı bir tören ile başladı. Başbakanın yanında yolcu koltuğunda oturan Suzuki Motor Corporation CEO'su Osamu Suzuki, Vitara'nın yeni özelliklerini açıkladı. Magyar Suzuki'nin tarihinde bu başbakanın katılım gösterdiği dördüncü açılış töreni. Başbakan 2000 yılında Wagon R+, 2010 yılında 3. jenerasyon Swift ve 2013 yılında  SX4 S-CROSS modellerinin ilk sürücüsü olmuştu. Modelin adı “Vitara” sözcüğü İngilizce “vital” yani “hayat dolu” ifadesinden geliyor ve araç sahiplerinin aktif yaşam tarzını işaret ediyor. Vitara müşterilere geniş kişiselleştirme olanakları verecek şekilde geliştirildi. Böylece müşteriler tamamen kendilerini ve yaşam tarzlarını yansıtan bir arabaya sahip olabiliyor. Suzuki'nin model tarihinde yeni bir çağı müjdeleyen yeni Vitara, markanın SUV alanındaki en son amiral gemisi. Arabanın geliştirilmesi 4 yıldan fazla bir süre aldı, Vitara'nın köklü mirası üzerine modern özellikler eklendi ve tepeden tırnağa yenilendi. 

Vitara Suziki'nin başarısını çoktan kanıtlamış olan tüm karakteristiğini yansıtıyor. Üstün yakıt tasarrufu, hafiflik, mekanik enerji kaybının azaltımı, daha iyi aerodinamik performans için arabanın şeklinin optimize edilmesi, otomatik motor durdurma / başlatma sistemi gibi özellikler buna örnek. Radar Fren Desteği ve Adaptive Cruise Control sistemi gibi yeni özellikler de Vitara ile birlikte geliyor. 

MSC üretimdeki ilk yılında 74 Macar tedarikçinin de katkısıyla banttan 70 bin ünite Vitara indirmeyi planlıyor. Macaristan'daki küçük ve orta ölçekli işletmeler için fırsatlar yaratan Magyar Suzuki'nin otomotiv endüstrisindeki rolü Macaristan'da konuşlanmış diğer global üreticiler için de örnek teşkil ediyor.

Magyar Suzuki yeni Vitara'yı sadece Avrupa ülkelerine değil aynı zamanda çok sayıda yeni pazara da ihraç edecek. İhracat yapılan toplam ülke ve bölge sayısı yetmişten fazla ve bu da Magyar Suzuki'nin Suzuki'nin global stratejik haritasındaki önemini ortaya koyuyor. Magyar Suzuki 3 yıl içinde ihracat yapacağı pazar sayısını 100'e çıkartmayı hedefliyor. 

Yeni model ilk önce Macaristan ve Avrupa ülkelerindeki bayilerde satışa sunulacak. 
Magyar Suzuki'nin kuruluşundan bu yana, 2.5 milyondan fazla araba banttan indi. Bu rakam Suzuki Motor Corporation'ın Macaristan'daki üretim tesisinde yıllık 50 bin ünite planının çok üzerinde. Magyar Suzuki'nin 2015 üretim planı 165 bin adet civarında. 1988'deki pazar çıkışından bu yana, Suzuki Vitara serileri stil sahibi şehirli tasarımı, kompakt ve kontrolü kolay boyutları, konforlu yol performansı ve üstün off-road yeteneği ile beğeni topladı. Seri boyutları, motor ve vites özellikleri açısından evrim geçirdi. Orijinal modelin çıkışından 25 yıl sonra, günümüzde Vitara mirası taze, sportif bir imajla yeniden canlanıyor. Yepyeni Vitara daha küçük boyutlara sahip, modern ihtiyaçlara yanıt veriyor ve Suzuki'nin çağdaş ALLGRIP dört çeker sürüş sistemini, ileri düzey güvenlik ve bağlanabilirlik donanımlarını da içeriyor. Yeni Vitara aynı zamanda tasarımı kişiselleştirerek kendilerini ifade etme şansı sunuyor. 

Yeni Vitara 2015'in ilk yarısı içinde Magyar Suzuki tesislerinde üretilmeye başlanacak ve ardından Avrupa çapında çıkış yapacak. Daha sonra araba Suzuki'nin global kompakt SUV'si olarak tüm dünyaya ihraç edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.