Yeni Skoda Superb Çin'de piyasaya çıktı

Yeni Skoda Superb Çin'de piyasaya çıktı

Skoda için Çin'de yeni bir çağ başladı. Avrupa'dan dört ay sonra yeni Skoda Superb Çin piyasasında da satışa çıktı.

Skoda'nın tamamen yeniden tasarlanmış amiral gemisi modeli markanın bugüne kadarki en geniş kapsamlı kampanyası ile tanıtılıyor. Son bir kaç yılda Skoda Çin'de büyümeyi ve yıllık beş yüz binin üzerinde otomobil satmayı planlıyordu. Şık tasarım, etkileyici mühendislik ve sınıfının en geniş kullanım alanı. Yeni Skoda Superb segmentinde standartları yeniden belirliyor. İnovatif MQB teknolojisi üzerinde geliştirilen üçüncü nesil model güvenlik, konfor, bağlanabilirlik ve çevre dostu özellikler anlamında seviye atlayarak otomotiv orta sınıfının üst kısmına yerleşti.

 

Skoda Satış ve Pazarlama'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Werner Eichhorn yeni model ile ilgili şunları söylüyor: “Yeni Skoda Superb'in en güçlü piyasamız Çin'de satışa çıkması marka için dönüm noktalarından birisi oldu. Bu gelişme ile Çin'deki büyümemiz daha da hızlanacak. Yeni Skoda Superb markamızın otomobillerimizin tasarımı ve duyusallığı anlamında ne kadar geliştiğini gösteriyor. Bu gelişmeyle Çin'de yeni müşteriler edinmeyi ve gelecek yıllara pozisyonumuzu daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz”.

 

Yeni Skoda Superb markanın fonksiyonellik ve geniş kullanım alanı, duyusal estetik, inovatif MQB teknolojisi gibi alanlardaki kalitesinin etkileyici bir kombinasyonuna sahip. Yeni çıkan amiral gemisi model bir önceki neslin başarısını arttırarak devam ettirebilecek tüm özelliklere sahip. Modelin 2009'daki ilk çıkışından bu yanda Çin'de toplam 218 bin adet Skoda Superb satıldı.

 

Çin için, Skoda'nın yeni amiral gemisi modeli Nanjing'teki Şangay Volkswagen (SVW) fabrikasında üretiliyor. Çin piyasası için Skoda modelleri üretilen diğer SVW tesisleri ise Anting, Yizheng ve Ningbo. SVV, Skoda 2007'de Çin'e girdiğinden beri yakın ilişki içinde bulunduğu bir ortak oldu. O zamandan beri Skoda Çin'de 1.5 milyondan fazla otomobil sattı ve yerel olarak üretilen model serisini genişletti. 2014'te firma Çin piyasasında 281 bin 400 otomobil sattı, bu da Skoda'nın geçen yılki toplam satışlarının çeyreğine yakın. 2015'in ilk 9 ayı boyunca Skoda Çin'de 199 bin 700 otomobil sattı (2014'e göre %0.7 artış).

 

Yeni Skoda Superb Avrupa piyasasında bu yılın Haziran ayından beri yer alıyor. Sadece Eylül'de Skoda Superb sedan versiyonu Batı Avrupa'da satışlarını geçen yılın aynı dönemine oranla %122.1 arttırdı.

YENİ 2015 SKODA SUPERB (3) DETAYLI RESİM GALERİSİ

YENİ 2015 SKODA SUPERB (3) DETAYLI RESİM GALERİSİ

YENİ 2015 SKODA SUPERB (3) DETAYLI RESİM GALERİSİ

YENİ 2015 SKODA SUPERB (3) DETAYLI RESİM GALERİSİ

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.