Yılmaz Ölmez’den habercilik başarısı

Yılmaz Ölmez’den habercilik başarısı

Bu gazeteyi halk adına çıkarıyoruz. Gazeteciliği halk için yapıyoruz. Yöremizin sorunlarını dile getiriyoruz, çözümleri için çaba sarfediyoruz.

Gerçek Gazetesi
Bu gazeteyi halk adına çıkarıyoruz. Gazeteciliği halk için yapıyoruz. Yöremizin sorunlarını dile getiriyoruz, çözümleri için çaba sarfediyoruz.
Gerçek Gazetesi’nin pazartesi günü manşetten duyurduğu, “Söke çiftçisini kimse yok sayamaz, açın şu kapakları!” başlıklı, usta gazeteci Yılmaz Ölmez imzalı manşet haberi bu düşüncelerimin bir ispatıdır.
Haber ses getirmiş ve ilgili ve yetkili birimlerden açıklamalar gelmiştir.
Halk adına gazetecilik yapan Yılmaz Ölmez, ele aldığı haberde dedektif gibi çalışmış ve yöre çiftçisine yapılan haksızlığı ortaya çıkarmıştır.
Büyük Menderes Nehri’ndeki mevcut yatak suyunun ortak kullanılması için söz birliğine varılmasına rağmen, Aydın Ovası Sulama Birliği’nin bu anlaşmaya uymadığını belgelemiştir.
Aydın Ovası Sulama Birliği Başkanı Necmettin Utangaç’ın yaptığı açıklama ise, “Altta kalanın canı çıksın!” türündeydi.
Aydın Ovası Sulama Birliği’nin anlaşmalara ve aldığı kendi
kararlarına uymadığı, en önemlisi yöre çiftçimize bakış açısı bu haber sayesinde görülmüştür.
Usta gazeteci Yılmaz Ölmez, Aydın Ovası Sulama Birliği’nden yapılan açıklamaları da salı günlü Gerçek Gazetesi’nde manşetten halka duyurdu. Açıklamada, regülatörde tutulan suyun sadece Aydın sulamasına yeteceği belirtiliyordu. Çiftçimizin oylarıyla göreve gelen, haklarının takipçisi ve temsilcileri konumundaki Söke Ovası Sulama Birliği Başkanı Necdet Özekmekçi’de, bu haber sayesinde gerçekleri görmüştür. Mutlaka haksızlığın ve samimiyetsizliğin hesabını soracaktır. Halk adına gazetecilik görevini icra eden Yılmaz Ölmez, çok önemli bir gazetecilik başarısına imza atmıştır. Ekibini ve kendisini kutluyorum. Çiftçi temsilcileri de; sorumluluk bilinciyle hareket eden Yılmaz Ölmez ve haber ekibine ne kadar teşekkür etseler azdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.