DAYAK ÜSTÜNE DAYAK

DAYAK ÜSTÜNE DAYAK

Sosyal medya üzerinden yaptığı yayınlarla savunmasız insanlara yönelik her türlü hakaret, iftira ve küfür içerikli paylaşımlar yapan Metin Can isimli şahıs zor günler geçiriyor.

Gerçek Gazetesi/Durmuş Tuna
Aydın İline bağlı İncirliova İlçesinde ikamet eden Metin Can'a çok sayıda dava açıldığı öğrenildi. HAGB (Hükmün Açıklanmasının Geri Bırakılması)'si bulunan Metin Can, yediği dayakların yanısıra kişilik haklarına saldırı suçu işlediği için hapis cezası ile karşı karşıya.

whatsapp-image-2022-08-25-at-16-14-44.jpeg

METİN CAN'A DARP ÜSTÜNE DARP
Kumpas kurarak suç işlediği hem kendi itirafnamesiyle hem de mahkemeler tarafından tescilli olan Metin Can isimli şahıs, defalarca darp edilmesine rağmen iftiralarına devam ediyor.

whatsapp-image-2022-08-25-at-16-14-46.jpeg

KALINOMUZ DA DÖVMÜŞTÜ
CHP Aydın eski İl Başkanı Barkan Kalınomuz'un darp ettiği Metin Can son olarak Aydın Sevgi Yolunda bir kahvehanede saldırıya uğradı ve darp edildi.

KAHVEHANEDE DARP EDİLDİ
Metin Can kahvehanede bulunduğu sırada E.Ç. ve S.T. isimli vatandaşlar tarafından darp edildi. Kahvehane sahibi ve vatandaşlar araya girse de Metin Can, öfkeli vatandaşlardan dayak yemekten kurtulamadı.

whatsapp-image-2022-08-25-at-16-14-50.jpeg

SON OLARAK E.Ç. VE S.T. DÖVDÜ
Yüzünde ve boğazında darp izleri bulunan Metin Can, kendisine saldıranlardan şikâyetçi oldu. Metin Can isimli şahıs, E.Ç ve S.T'ı hedef alan çeşitli iddialarda bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.