Hastaneyi birbirine kattılar

Hastaneyi birbirine kattılar

Nazilli'de iki Sevgili Hastaneyi Birbirine Kattı Ortalık Savaş Alanına Döndü !

AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde, otomobilde tartıştığı kız arkadaşı 21 yaşındaki M.N.'yi korkutmak için havaya ateş ettiği ileri sürülen 26 yaşındaki B.K., polis tarafından kovalamaca sonucu yakalandı. Kız arkadaşı ile birlikte alkol muyanesi için hastaneye getirilen B.K. ve kız arkadaşı kan vermemek için hastaneyi birbirine kattı. Doktorun 'Koklamak suretiyle alkollü' olduklarına dair rapor verdiği ikili, polis tarafından ifadelerinin alınması ardından serbest bırakıldı.

İddiaya göre, bugün saat 03.00 sıralarında Yeşil Mahalle 799 Sokak'ta B.K. ile bir barda garsonluk yapan kız arkadaşı M.N. arasında otomobilin içinde kavga çıktı. B.K.'nin kendisini dövdüğünü öne süren M.N., otomobilden inip kaçmaya başladı. B.K., bunun üzerine kız arkadaşını korkutmak için arkasından, kuru sıkı iken gerçek namlu takılan tabancasıyla hava ateş etti. Silah sesini duyan mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. Sevk edilen polis ekiplerini gören B.K., 20 AUS 48 plakalı otomobile binip, hızla kaçmaya başladı. Polisin peşine takılması üzerine B.K., panikle bir tarlaya girince çamura saplandı. Bunun üzerine yaya olarak kaçmaya devam eden B.K. yarım saat kadar süren kovalamacanın ardından bir zeytinlikte saklandığı ağacın arkasında yakalandı.

ALKOL TESTİ İÇİN KAN VERMEDİLER

Çeşitli suçlardan 58 ayrı suç kaydı bulunan B.K. ile araçtan indiği yerde ekip arabasına bindirilen kız arkadaşı M.N., alkol muayenesi için Nazilli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Test için kan vermek istemeyen ikili polise zor anlar yaşatırken, hastanenin laboratuvarındaki bazı tıbbi cihazları devirerek zarar verdi. Kendilerine engel olmak isteyen polislere de direnen ikiliye, doktor 'Koklamak suretiyle alkollü' olduğunu belirtir rapor verdi. B.K. ve N.B. birbirlerinden şikayetçi olmadı. Ancak, iki polis memurunun kendilerinden şikayetçi olması üzerine polis merkezine götürülen iki şüpheli, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

 

Murat GÜRKAN/ NAZİLLİ(Aydın)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.