İnşaatlara dadanan hırsız son işinde yakalandı

İnşaatlara dadanan hırsız son işinde yakalandı

İnşaatlara dadanan hırsız son işinde yakalandı

İzmir’den gelip Aydın’da lüks araçlarla inşaatlardan hırsızlık yapan bir kişi yakalandı. Polis tarafından suçüstü yakalanan şüpheli adliyeye çıkarıldı.
Aydın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekipleri son günlerde artan inşaatlardan hırsızlık olayının şüphelilerini tespit etmeye çalışırken, önceki gün akşam saatlerinde Ata mahallesinden iki şahsın lüks bir araca inşaat malzemesi yüklediği ihbarı geldi. Bahse konu adrese intikal eden polislerini fark eden şüphelinin biri kayıplara karışırken, diğeri elinde ve aracın içerisinde inşaat malzemeleri ile yakalandı.
Polis tarafından gözaltına alınan şüphelinin hırsızlık yapmak için İzmir’den Aydın’a geldiği ve isminin Koray D. (32) olduğu tespit edildi. İzmir’den kiraladığı lüks araçlarla inşaatlara gelen Koray D, çevredeki vatandaşların şüphesini çekmemek ve müteahit gibi görünmek için lüks araçlar kiraladığı öğrenildi. Hırsızlık şüphelisinin kiraladığı araca el koyan polis, Koray D’nin Efeler’de 3 ayrı inşaattan hırsızlık yaptığını tespit etti.
Benzer suçlardan sabıka dosyasının oldukça kabarık olduğu tespit edilen Koray D. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.