POYRAZ'IN YALANI MAHKEMEYE KADAR SÜRDÜ

POYRAZ'IN YALANI MAHKEMEYE KADAR SÜRDÜ

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e yönelik iftira kampanyası yürüten ve geçtiğimiz aylarda darp edildiği gerekçesiyle Başkan Ömer Günel’e azmettirici iftirası atan Ergün Poyraz mahkemede susmayı tercih etti.

Aydın’ın Kuşadası ilçesine bağlı Davutlar Mahallesi’nde geçtiğimiz aylarda darp edilen Ergün Poyraz’ın yaralama davası görüldü. Mahkeme, Poyraz’ı darp ettiği öne sürülen şahısların tahliye edilmesine karar verdi. Duruşmada en dikkat çeken konulardan bir tanesi de Ergün Poyraz’ın Ömer Günel’e yönelik iftiralarını kullanmaması oldu. Bilindiği gibi, Ergün Poyraz darp edildikten sonra Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e yönelik azmettirici iftirası atmış, olay yerel ve ulusal basında da yer almıştı.

Kameralar karşısında Ömer Günel’in adını ağzından düşürmeyen Ergün Poyraz’ın mahkemede bu konuda herhangi bir şey söyleyememesini değerlendiren vatandaşlar, “Kendisi bu konuları gazetecilere çok rahat anlatabiliyor. Sosyal medyada da yazıp çizebiliyor. Ama gerçeklerin konuşulduğu mahkeme salonunda söyleyemiyor. Elbette orada her şey kayıt altına alınıyor. Kendisi de iddialarının dayanaksız olduğunu çok iyi biliyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.