VUKUATLI KARDEŞLER  HÜSEYİN VE UĞUR KAYA DARP EDİLDİ

VUKUATLI KARDEŞLER HÜSEYİN VE UĞUR KAYA DARP EDİLDİ

Hüseyin Kaya ile kardeşi Uğur Kaya dün akşam saatlerinde iş yerlerinde darp edildiği bilgisine ulaşıldı

Söke kamuoyu tarafından yaşlı ve engelli Müjgan Tunçay isimli kadının milyonlarca lira değerindeki mülklerine çökme iddiasıyla tanınan Hüseyin Kaya ile kardeşi Uğur Kaya dün akşam saatlerinde iş yerlerinde darp edildiği bilgisine ulaşıldı.

Hüseyin Kaya ile Uğur Kaya'nın yaşlı ve engelli kadının gayrimenkullerine çöküp, ardından da ailesinin geri kalan üyelerine tehditler gönderdikleri iddiasıyla sorunlar yaşadıkları biliniyordu.

Aile üyelerine gözdağı vererek, "biz iş yerimizdeyiz ve belimizde silahımız da var. Hangi aile üyesi gelirse bekliyoruz” şeklinde mesaj gönderdikleri iddia edilmişti.

Hüseyin ile Uğur Kaya kardeşlerin işyerinde dün yaşanan arbedede, olası bir tartışma yaşanmasına karşılık konuşlandırdığı personelin de feci şekilde dayak yediği öğrenildi. Kardeş Uğur Kaya’nın dövüldüğü anlarda ağabeyi Hüseyin Kaya'nın kendisini odaya kilitlediği ancak darp edilmekten kurtulamadığı belirtiliyor.
Hüseyin Kaya ile Uğur Kaya'nın yanısıra feci şekilde darp edilen ilgili personelin şikayetçi olmadıkları öğrenildi.

Hüseyin Kaya ile kardeşi Uğur Kaya daha önce de sahte Facebook sitesi açmak ve site üzerinden bazı siyasilere ağır hakaretler yazma iddiasıyla yine kendi iş yerlerinde darp edilmişlerdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.