AKP’Lİ kadınlar Bağarası’nda toplandı

AKP’Lİ kadınlar Bağarası’nda toplandı

AKP’Lİ kadınlar Bağarası’nda toplandı

Gerçek Gazetesi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kadın Kolları Teşkilatları yerel seçiler öncesi çalışmalarını hızlandırdı. Belde teşkilatlarında kongrelerini tamamlayan AK Partili bayanla Söke ilçesine bağlı Bağarası Beldesi'nde bir araya gelerek hem tanıştılar, hem çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
Bağarası Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen toplantıya AK Parti Aydın Milletvekilleri Ahmet Ertürk ve Mehmet Erdem, İl Kadın Kolları Başkanı Demet Pinevneli, İl Genel Meclis Üyesi Akif Pala, Söke İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Ali Güzelyağdöken, Söke İlçe Yönetimi, AK Parti Belde Belediye Başkanları, Belde Teşkilat yönetimleri, Söke Ziraat Odası Meclis Başkanı Mustafa Karaba, Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Örnek, Tariş yöneticileri, köy muhtarları ve partililer katıldı.
AK Parti Bağarası Belde teşkilatı Kadın Kolları'nın düzenlediği tanıtım toplantısında açılış konuşmasını yapan Bağarası Belde Başkanı Sebahattin Akkın; toplantının düzenlenmesinde emeği geçen kadın kolları ve belde yönetimine teşekkür etti. Kuruluşundan bu yana belde kadın kolları olarak yaptıkları çalışmaları anlatan Bağarası AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ülkü Donduran; Kadın kolları olarak kararlı çalışmalarımız ve hizmetlerimiz devam edecektir dedi.
Toplantı sonunda AK Parti'nin kadın yöneticileri tek tek anons edilip kürsüye çağrılarak partililere tanıtıldı.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.