Atça Avcılık ve Atıcılık Kulübü Trap Atış Yarışması tamamlandı

Atça Avcılık ve Atıcılık Kulübü Trap Atış Yarışması tamamlandı

Sultanhisar İlçesi'ne bağlı Atça Beldesi'nde 1960 yılından beri faaliyette olan Atça Avcılık ve Atıcılık Derneği tarafından her yıl düzenlenen “Atça Geleneksel Trap Atış Yarışmaları” tamamlandı.

Gerçek Gazetesi  
Sultanhisar İlçesi'ne bağlı Atça Beldesi'nde 1960 yılından beri faaliyette olan Atça Avcılık ve Atıcılık Derneği tarafından her yıl düzenlenen “Atça Geleneksel Trap Atış Yarışmaları” tamamlandı. Bu yıl 30 kişinin katıldığı yarışmalarda dereceye giren sporculara ödülleri törenle verildi. Törenlere Atça Belde Belediye Başkanı Osman Yıldırım Kaya, Atça Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Selahattin Kocabıyıkçı ve davetliler katıldı.
Atça Geleneksel Trap Atış Yarışmaları kapsamında belirlenen hedeşere en isabetli atışları yapan sporcular arasında hakem heyeti tarafından değerlendirme yapıldı. Yapılan değerlendirme sonucu yarışmalarda Serkan Balcıoğlu birinci, Onur Tezcan ikinci ve Alattin Balcıoğlu da üçüncü oldu. Yarışmada dereceye giren sporculara Atça Avcılık ve Atıcılık Derneği tarafından birer adet havalı tüfek, tüfek kılıfı, yelek, ses tabancası, av çantası ve şapka hediye edildi. Sporcular ödüllerini Atça Belde Belediye Başkanı Osman Yıldırım Kaya'nın elinden aldı.
Ayrıca ödül töreninde, Atça Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Selahattin Kocabıyıkçı tarafından Belde Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya'ya derneğe olan katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.