Aydın’da yerel seçim hazırlıkları

Aydın’da yerel seçim hazırlıkları

MUSTAFA ÖZSUN, DÜZNELEDİĞİ BASIN TOPLANTISI İLE ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Gerçek Gazetesi
2009 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere yaklaşık 14 ay olmasına rağmen Aydın'da siyasi çalışmalar hızlandı. Geçen dönem Ak Parti'den Nazilli Belediye Başkan adayı olan, ancak o zamanki rakibi Esat Ergüler karşısında seçimi kaybeden Mustafa Özsun düzenlediği basın toplantısında bu dönem için de adaylığını açıkladı.
Aydın il genelinde 2009 yerel seçimleri için belediye başkan adaylığını açıklayan ilk isim olan Mustafa Özsun, geçen dönem ampullü propaganda çalışması nedeniyle dikkatleri üzerine toplamaya başarmıştı.
Nazilli SMS Cafede gazetecilerle bir araya gelen Mustafa Özsun, önceki seçim döneminde basın ile gerekli diyalogu kuramadığını ifade ederek Geçen Belediye Başkanlığı seçimlerinde aday oldum. Ancak ilk denememde başarılı olamadım. Geçen dönemden beri hazırlıklarım devam ediyor. Daha güzel ve daha yaşanabilir Nazilli için projelerim var" dedi.
AK Parti Nazilli İlçe teşkilatında son zamanlarda başta milletvekili adaylığı nedeniyle Nazilli Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Esat Ergüler ve Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan'ın partiye katılımlarını değerlendiren Özsun partilerinin merkez sağın partisi olduğunu belirtti. Özellikle Ergüler ve Kaplan'ın AK Parti'ye katılımından duyduğu memnuniyeti dile getiren Özsun Aramıza katılan birbirinden değerli arkadaşlarımız gücümüze güç katacaktır. Çalışan ve hizmet üreten herkese kapımız açıktır. Yaşanacak olan aday bolluğu ise tatlı bir rekabet getirecek ve kendilerine görev verilen arkadaşlarımıza sonuna kadar destek olacağız. Eski rakibim olan Sayın Esat Ergülerin de aramızda olması ve adaylık konusunda tekrar rakibim olması gurur vericidir. AK Partiye hizmet için hep birlikte yarış içerisinde olmamız elbette doğaldır. Adayın bol olması partimizin zenginliğinin, kalitesinin bir ifadesidir sözlerine yer verdi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.