Aynı sokakta başlayan iki hayat, aynı mezarlıkta sona erdi

Aynı sokakta başlayan iki hayat, aynı mezarlıkta sona erdi

AYDIN'DA MEYDANA GELEN KAZADA ÖLEN ASKER VE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ OLAN ARKADAŞI GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Gerçek Gazetesi
Aydın'da çarşamba akşamı meydana gelen trafik kazasından hayatını kaybeden er Hüseyin Yavuz (21) ve üniversite öğrencisi arkadaşı Şükrü Erhan Durmuş (23) birlikte toprağa verildi. İki genç arkadaşın aynı sokakta başlayan hayat hikayelerinin aynı mezarlıkta son bulması, Umurlu Beldesi sakinleri yasa boğdu.
Bilindiği gibi dün gece Aydın-Denizli E-87 karayolu İmamköy yakınlarındaki Kumhahveler Mevkisinde meydana gelen trafik kazasında, dağıtım izni için memleketi Umurlu Beldesi'ne gelen Hüseyin Yavuz ile birlikte gezmeye çıkan Şükrü Erhan Durmuş ve Aydın Bilgilioğlu (22) hayatını kaybetmişti. Bugün sabah saatlerinde Aydın Devlet Hastanesi morgundan yakınları tarafından teslim alınan Yavuz ve Durmuş'un cenazeleri, Umurlu Organgazi Camiinde bugün Öğle Namazına müteakip kılınan Cenaze Namazı'nın ardın Umurlu Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze Umurlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Öncül, ölen gençlerin yakınları ve Er Yavuz'un asker arkadaşları katıldı.
İki komşu ailenin çocuğu olan Yavuz ve Durmuş'un Umurlu Beldesi Bayramyeri Mahallesi Adanan Menderes Bulvarı üzerindeki ikametlerinde başlayan hayat hikayelerinin, aynı kazada son bulması ve aynı mezarlıkta toprağa verilmesi yakınları ve belde sakinleri yasa boğdu. Cenazede ölen gençlerin babaları Ahmet Yavuz ve Murtaza Durmuş metanetli olmaya çalıştı. Oğullarını genç yaşta toprağa veren Anneler Vesile Yavuz ve Bedriye Durmuş yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.
Yavuz ve Durmuş ailelerinin yakınları; Hüseyin ve Şükrü Erhan'ın küçüklükten beri beraber büyüdüklerini ve bugüne kadar bir birinden hiç ayrılmadıklarını ifade etti. Üç ay önce İstanbul'a askere giden Hüseyin'in dağıtımının Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine çıktığı ve önümüzdeki Cuma günü birliğe teslim olacağı öğrenildi. Şükrü Erhan'ın ise Giresun Üniversitesi Tıbbi Elektronik Bölümü'nde okuduğu ve yarı yıl tatili için memleketine geldiğini belirtildi. Aynı zamanda beldede bulunan gençlerin birlikte daha çok vakit geçirebilmek için kazada kullandıkları aracı kiraladıkları ve izin süreleri sonuna kadar da bu araçla gezmeye devam etmeyi planladıkları ifade edildi.
Öte yandan kazada ölen Hüseyin ve Şükrü Erhan'ın arkadaşları Aydın Bilgilioğlu'nun ise Yenipazar ilçesine bağlı Donduran Köyü'nde toprağa verildi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.