Bariyer, vatandaşın başına iş açtı

Bariyer, vatandaşın başına iş açtı

Bariyer, vatandaşın başına iş açtı


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Düzensiz çalıştırıldığı için bir takım aksaklıkların sözkonusu olduğu Bedesten altındaki otopark girişlerinin kontrolü için yaklaşık 3 ay önce Garanti Bankası"nın yanına konulan bariyerin faaliyetine geçici süreliğine ara verildi.
Yaklaşık 3 ay önce takılan bariyerin kontrol mekanizmasının görevlilerce düzenli olarak başında beklenilmediği için yaşanan aksaklıktan ve bazı vatandaşların da kısmen dikkatsizliğinden ötürü fotosel özelliği nedeniyle ani iniş yaparak başlarına düşmesi üzerine otopark yetkililerince çalışma sistemi durduruldu. Yaşanan aksaklıktan ötürü bariyer kapalı tutulduğunda otopark girişi için bekleyenlerin trafiği de tehlikeye soktuklarını ve uzun araç kuyruklarının oluştuğunu belirten otopark yetkilileri, “Şu an itibariyle 2 gündür bariyeri çalıştırmıyoruz. Bu bariyerler burada kaldırılsın daha iyi. Daha önce yerdeki pistollardan ötürü araç sürücüleri muzdaripti şimdi de fotosel algılaması ile ani iniş yapan bariyerden ötürü vatandaşlar mağdur” diye konuştular.
“KALICI BİR ÇÖZÜM GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”
Öte yandan konuya ilişkin açıklamada bulunan Söke Belediyesi Zabıta Yetkilileri, kurulan bariyerin kumandalı ve fotosel özelliğine sahip olduğunu, Bedesten Çarşısı yönetiminden gelep talep üzerine kurulduğunu belirterek, “Kurulan bariyerde hiçbir aksaklık ve arıza söz konusu değil tam aksine otopark yetkilileri görevlerini tam anlamıyla icra edemiyorlar. Esasında bu bariyerlerin oraya konulma sebebi otopark girişi ve Lokantacılar Odası"nın marketine gelen toptancı araçlarının dışında hiçbir aracı Bedesten"e sokmamaktır. En kısa zamanda o noktada kalıcı bir çözüm gerçekleştireceğiz” şeklinde beyanat verdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.