Başkan Çerçioğlu sözünde durdu

Başkan Çerçioğlu sözünde durdu

Başkan Çerçioğlu sözünde durdu


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
30 Mart Yerel Seçimleri sürecinde Söke"de ve Aydın"da asfaltlanmadık köy yolu kalmayacağının müjdesini veren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"nun talimatıyla Söke"de mahalle yollarındaki asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor.
Geçtiğimiz hafta Tuzburgazı-Doğanbey-Karina arasındaki 11 km"lik yolun asfaltlanmasından sonra Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"nun talimatıyla Akçakaya-Kisir arasındaki 15 km"lik mesafede de asfaltlama çalışmaları başladı.
“ÇALIŞMALAR 3-4 GÜN İÇİNDE TAMAMLANACAK”
Aydın Büyükşehir Belediyesi"nin asfalt çalışmalarına Bozdoğan ve Didim ile birlikte Söke"de hızlandırdığını belirten ve devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek açıklamada bulunan AYBA Batı Bölgesi Genel Koordinatörü Fatih Akkentli, “Muhtarlarımız Özlem Başkanımıza teşekkürlerini sunuyorlar. Daha önce söz konusu bu güzergahta yama çalışmalarını tamamlamıştık. Şimdide asfaltma çalışmalarına başladık. Çalışmalar 3-4 gün içinde tamamlanacak ve ilerleyen süreç dahilinde diğer mahallelerimizdeki yollarda asfaltlama çalışmalarımız aralıksız sürecek” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.