Başkan Özekmekçi’den Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri’ne yemek
Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, 2007 yılı bütçesinin son kez görüşülerek oy birliği ile kabul edilmesi üzerine geçtiğimiz Cuma akşamı Balıkçı Restaurant'ta Belediye Meclis üyelerine, Belediye birimlerinin sorumlu müdürlerine ve basın mensuplarına
Arif Akçay
Gerçek Gazetesi
Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, 2007 yılı bütçesinin son kez görüşülerek oy birliği ile kabul edilmesi üzerine geçtiğimiz Cuma akşamı Balıkçı Restaurant'ta Belediye Meclis üyelerine, Belediye birimlerinin sorumlu müdürlerine ve basın mensuplarına akşam yemeği verdi.
Yemeğe bazı meclis üyelerinin katılamadıkları gözlenirken Başkan Özekmekçi yemek başlangıcında kısa bir konuşma yaptı. Özekmekçi, "Bu yemeğin ayrı bir önemi var bütçe görüşmeleri ardından beraber yediğimiz belki de son yemeğimiz olacak. Çünkü, gelecek yıl seçim yılı olduğu için aynı kadroyu toplamak imkansız gibi. Her şeye rağmen öncelikle 2007 bütçesine onay vererek bana olan güveninizi göstermeniz nedeniyle ve bu davetime katılmanız nedeniyle teşekkür ederim" dedi. Bu arada CHP'li Belediye Meclis üyelesi Burak Semerci’nin, seçim yılı olsa da aynı kadronun toplanabileceğini belirtmesi üzerine tekrar söz alan Başkan Özekmekçi, "2008 yılı hizmetlerini gerçekleştiren bu ekip olacağı için 2008 bütçesi onaylandıktan sonra da bu akşamki aynı kadro bir araya gelebiliriz. Burak arkadaşımın istediği gibi ben bu akşamdan sizleri davet ediyorum" dedi. Yemek oldukça neşeli bir ortamda geçti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.