Belediye personelleri sendikalı olmalarını kutladı

Belediye personelleri sendikalı olmalarını kutladı

AYDIN BELEDİYE BAŞKANI İLHAMİ ORTEKİN, “EKSİK KADROMUZA RAĞMEN ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Gerçek Gazetesi
Aydın Belediyesi ile belediye personelleri arasında toplu iş sözleşmesi imzalanması belediye personelleri ve aileleri tarafından sazlı sözlü eğlence ile kutlandı. Aydın Belediyesi Memurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Karya Restoranda düzenlenen geceye Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin, toplu iş sözleşmesini imzalamak üzere Aydın’da bulunan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Rıdvan Naci Devli, sendika temsilcileri, 226 belediye personeli, personel eşleri ve davetliler katıldı.
Gecede konuşan Başkan Ortekin, mutlu günlerinde belediye personelleri ile birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Aydın Belediyesi’nin çalışanlarının azmi sayesinde bugünlere geldiğini belirten Ortekin, “Bu pastayı hep beraber oluşturduk. Ve bu patadan her kesin gerekli hakkını alması için başlattığımız mücadelemizi nihayet kazandık. Ben bu 45 yıl önce söylemiştim. Nihayet dediğime geldiler. Biz eksik kadromuza rağmen elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonra güç birliği yaparak bu pastayı daha da büyüteceğiz. Ben geçen süre zarfında hizmetlerin üretilmesinde emeği olan mesai arkadaşlarımın bunların daha fazlasını hak ettiğini düşünüyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından belediye personelleri kendileri için düzenledikleri moral gecesinde sendikal haklarını kazanmanın sevincini birlikte paylaşarak yorgunluk ve streslerini atmaya çalıştı. Aydınlı ses sanatçısı Burçin’in seslendirdiği şarkılara eşlik eden belediye personelleri, çalışanlar müzik eşliğinde oynadı.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.