“BİRAZ OLSUN UTANACAKLAR MI?”

AKP yandaşı; bölge gazetesi özelliğindeki Yeni Asır ve ulusal yayın yapan Ahbr TV. kelimenin tam anlamıyla rezil rüsva oldular. 
Aydın Kent Meydanı Yapım İşi’nde yolsuzluk olduğu iddiasında bulunan Haşmet Aysan isimli danışman eskisinin ağzına baktılar ve İzmir’den, Ankara’dan canlı yayın araçlarını da alıp geldiler. Günlerce Aydın’a konuşlandılar ama yüzlerini halka dönme gereği bile duymadılar. 
AKP Aydın İl Binası’ndan, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden kovulan Haşmet’in bürosundan ve Aydın Valiliği Hükümet Konağı’ndan hiç çıkmadılar. Buralarda yaptıkları haberleri, yayın kuruluşlarının merkeziymiş havası estirerek halkı kandırmaya çalıştılar ama uyanık Aydın halkına yutturamadılar. Bir keresinde öyle bir çuvalladılar ki, öyle böyle değil. Yeni Asır’da yayınlanan bir haberde kullanılan fotoğrafa dikkatlice bakınca bir de ne görelim! Perdeler kapalı olduğu halde, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin sarı binası tüm ihtişamıyla arka plânda belli belirsiz görünüyor. Anlayacağınız, Yeni Asır’ın binası olarak yutturmaya çalıştıkları yer aslında birbirlerine kapı komşusu olan AKP Aydın İl Binası veya Haşmet’imin bürosu!!!
Aydın halkı çok güldü bunlara ve ağababalarına!!!
Hahahahaha...
Bu yayın kuruluşları, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yönelik kumpasın yeni elemanlarıydılar. Yerel bazdaki besleme basın mensuplarından sonuç alamadıkları için işi büyütmüşlerdi. Ulusal ve bölgesel yayın organlarını devreye sokmuşlardı. Yerel iş bilmez beslemeleri dahi bunlar kadar salak değillerdi doğrusu! Bunlardan önce de Ankara Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek’in Beyaz TV’si ortaya çıkmıştı. 
“Yolcudur Abbas, bağlasan durmaz Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun avukatıyım!” havalarından yanına varılmaz AKP Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, bu yayın kuruluşuna çıkmış ve Aydın’da yolsuzluk olduğu yaygarası koparmaya çalışmıştı. Kimse de dikkate almamıştı kendisini. 
Köylü Mehmet amcamın gözü televizyona ilişince, “Ne diye bağırıp duru bu! Hemi de Angıraladan! Biz buna ne diye oy vedik, bu ne edip duru böle!” diyerek tepki göstermişti...

AYDIN BASINI TANIYORDU

Aydın Kent Meydanı Yapım İşi’nde yolsuzluk yalanını atan Taylan Oktay’ı Aydın basını aylar öncesinden tanıyordu. 
Ne mal olduğunu bildikleri için yüzüne bile bakmamışlardı! 
Bu kişi hakkında, Aydın Büyükşehir Belediyesince, Başkan Çerçioğlu’nun talimatıyla suç duyurusunda bulunulmuştu. Çünkü, “Bana para verin yoksa Aydın Kent Meydanı Yapım İşi’nde yolsuzluk yapıldığını yalanını söylerim!” tehditinde bulunmuş ve şantajla para sızdırmaya çalışmıştı. 
Savcılarda dikkate almayıp, kapıyı göstermişlerdi!
Gizli tanık olmak için Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı’na müracaatta bulunduğu basında yer bulmuştu. Gizli tanık olamasa da kumpas çarkının içerisinde yer alarak yalancı tanık olmayı başardı. 

TÜRK YARGISI TAM ZAMANINDA SONUÇLANDI...

Bu kişinin Rusya’da dolandırıcılığını gün yüzüne çıkarmanın keyfini sürüyordum ki, bir de ne olsun!
Aydın Kent Meydanı Yapım İşi ile ilgili olarak, AKP beslemesi basının yalan yayınları ihbar kabul edilerek açılan dava sonuçlanıvermesin mi? O davadan yargılanan 10 kişi aklanmasın mı? Her daim güvenini yinelediği Yüce Türk Yargısı, Çerçioğlu’nun yönettiği Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin lehine karar vermesin mi? 
Ogün bu haberi yapan ve soruşturma açılmasını sağlayan beslemeler bugün nasıl da işe yaradılar!
Biz gülerken onlar ağlasınlar hallerine...
Güzel İslam dinimiz ne güzel buyurmuş: SİZİN HAYIR SANDIĞINIZ ŞER; ŞER SANDIĞINIZ ŞEYDE HAYIR VARDIR. ALAH (CC) BİLİR, SİZ BİLMEZSİNİZ.

HALKININ DUALARIYLA...

Aydın’ın Özlem’i Çerçioğlu fakir ve fukara anasıdır. Garip ve gürabayı kollar, gözetir. Evlere sıcak çorba gönderir. Hastaya, yaşlıya, yatalağa şefkat elini uzatır. Anlayacağınız melek gibidir onlar için. Bitmez, tükenmez hayır dualarıyla Allah’ın çok sevgili bir kuludur.
Aç ve açık yatağa komadığı halkının dualarıyla bir kez daha kumpaslardan alnının akıyla çıktı. 

KUMPASÇILARIN İŞİ ZOR...

Bu saatten sonra yalan güruhunun işi çok zor. Devletin savcısı da hakimi de Aydın’ın Topuklu Efe’sine kurulan kumpasları gördü. İnanıyorum ki, bundan sonrası için “yeter artık!” diyeceklerdir...
Aydın Büyükşehir Belediyesi kadrolarını yolsuzluk ve usulsüzlük yapmakla suçlayan Aydın’ın ruh hastalarına itibar edecek bir tek savcı ve hakim kaldığına inanmıyorum...

Dış mihraklara gelince!!!
Beyaz TV’si, Ahbr TV’si, Yeni Asır’ı. Geldikleri gibi gittiler. Hem de arkalarına bile bakmadan. Yani; boylarının kaç santim olduğunu gördüler. 
Yeni Asır’ın Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı’ya gelince! Kendisi sözde Aydınlıdır ama Aydın’a bu kadar zarar veren bir kişi daha çıkmamıştır herhalde...

Yazıklar olsun!
Aydın’ın bağrından çıkmış ve basın sektöründe önemli görevlerde bulunduğu için düne kadar gururlandığımız hemşehrimiz bizi sırtımızdan hançerledi!
Neyleyim parayı, pulu, mevki ve makamı!
Mevzu memleket meselesiyle gerisi tefarruattır, diyemeyen Şebnem Bursalı’yı Aydın halkı kınıyor.
Ne uğruna olursa olsun, Aydın’a ve Aydın insanının zararına olan bu çarkın içerisinde yer aldığı için tarih onu affetmeyecektir.
Allah kimseyi, Bursalı’nın durumuna komasın...

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİ VAR...

Üç gün önce; 26 aydır kendesiyle çalışma fırsatını bana bahşettiği için sayın Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etmiştim. “Allah’ın izniyle daha uzun yıllar çalışacağız” demişti. 

Bu da gösterdi ki, Aydın'ın Özlem'inin halkı için daha yapacak çok işi var çok...
Aydın halkı gibi kendisini destekleyen biz basın mehsuplarını da hiç mahçup etmedi. Bir kumpastan daha sayesinde başımız dik ayrıldık. 
Kumpasçıların top yekün saldırıları nedeniyle biz endişeye kapılacak olsak, sayın Başkanımızınn dik ve kararlı duruşunu gördükçe kendimize geldik.
Türk yargısına güvenini her fırsatta dile getirdi ve Allah’a olan inancını korudu.
Veeeeee;
Aydın halkının desteğini hep gördü.
Onlarla beraber her zorluğa göğüs gerdi ve bundan sonra da bu böyle olacak.
Özlem Çerçioğlu’nun dediği gibi, bakalım birileri bu yaşananlardan ve Aydın halkına yaşattıklarından dolayı biraz olsun utanacaklar mı?

Önceki ve Sonraki Yazılar