Cenaze yıkama araçları muhtarların ilgisini çekti

Cenaze yıkama araçları muhtarların ilgisini çekti

Kayseri'de cenaze yıkama araçları imal eden bir firma, ürettiği araçlardan birini dün köprübaşı belediye otoparkında sergiledi.


Arif Akçay
Gerçek Gazetesi  
Kayseri'de cenaze yıkama araçları imal eden bir firma, ürettiği araçlardan birini dün köprübaşı belediye otoparkında sergiledi. Firma Pazarlama Sorumlusu Mehmet Akdağ, cenaze yıkama hizmetlerinin yapılabilmesi amacıyla araç kasası olarak, traktöre takılıp çekilebilen olarak birçok modellerinin bulunduğunu fiyatların 6.500 YTL'den başladığını belirtti.
Aracı gören Ağaçlı köyü Muhtarı Mehmet Bilgiç ile Kaygılı köyü Muhtarı Muhtarı Hüseyin Akceylan, araçta yaptıkları incelemelerde yeterli bulduklarını belirttiler.
Akceylan, özellikle Beşparmak eteklerindeki grup köyleri için ideal bir araç olduğunu belirtirken, köy bütçelerinin yetersiz olduğunu ifade etti.
 Muhtarlar, Söke Kaymakamlığı Köylere Hizmet  Götürme Birliği'nce bu tip bir araç alınarak, grup köyleri hizmetine tahsis edilmesi halinde bir ihtiyacın ortadan kaldırılacağını belirttiler.
 Firma temsilcisi M. Akdağ, araçların jenaratörlü, klimalı, güneş enerjili, temiz ve pis su tanklı olduğunu, firma olarak ödeme kolaylığı sağlayabileceklerini de belirterek, "ilgilenen muhtarlarımız [email protected] internet adresimizde araçları inceleyip, firmamızla bağlantıya geçebilirler" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.