Çerçioğlu söz verdiği gibi

Çerçioğlu söz verdiği gibi

VALİLİK HURDA ARAÇLARI LÂYIK GÖRDÜ, ÇERÇİOĞLU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN İŞ MAKİNELERI İLE ASFALT HAMLESİ BAŞLATTI.


VALİLİK HURDA ARAÇLARI LÂYIK GÖRDÜ, ÇERÇİOĞLU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ"NİN İŞ MAKİNELERI İLE ASFALT HAMLESİ BAŞLATTI.
AYDIN İL ÖZEL İDARE"YE AİT İŞ MAKİNELERİNİN AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ"NE
DEVREDİLMEMESİ, ”BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İL ÖZEL İDARE"NİN SORUMLULUĞUNDA OLAN İŞLERİ HANGİ ARAÇ GEREÇLERLE YAPACAK?” ŞEKLİNDE DE KAFALARDA SORU İŞARETİ YARATMIŞTI. ANCAK BÜYÜK BAŞKAN ÖZLEM ÇERÇİOĞLU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE AİT İŞ MAKİNELERİNİ DEVREYE SOKARAK, ASFALT HAMLESİ BAŞLATARAK, 11 KİLOMETRELİK DOĞANBEY, KARİNA VE MİLLİ PARK YOLUNU ASFALTLAMAYA BAŞLADI.
Güven ÖLMEZ
Gerçek Gazetesi
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu bir süre önce ege habere yaptığı özel açıklamada, tüzel kişiliği sona eren İl Özel İdaresi"nden makine parkuru anlamında yüzde 1.23 oranında iş makinesi verildiğine dikkat çekmiş, buna rağmen Aydın"da işlerin aksamaması için bünyelerinde bulunan tüm iş makinelerini seferber edeceklerini söylemişti. Topuklu efe sözünü tuttu ve öncelikli olan yolları asfaltlamaya başladı.
Büyükşehir Belediyesi"ne ait iş makineleri Söke"ye bağlı Doğanbey Mahallesi"nde asfaltlama çalışmasına devam ederken, Büyükşehir Belediyesi Batıyakası sorumlusu Fatih Akkentli 11 kilometrelik yolun Milli parka ulaşım sağlanan yol olduğuna da dikkat çekerek, ”büyükşehir yasasına göre yolların bakım ve onarım işleri de Büyükşehir Belediyesi"ne geçmişti. Değerli Başkanımız Özlem Çerçioğlu seçimlerden önce bu yolların asfaltlanması için söz vermişti. Başkanımız sözünü yerine getirdi ve çalışmalar başladı. Mahalle halkı ve muhtarlarımız çok memnunlar ve Başkanımıza teşekkür ediyorlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.