Dedeoğlu emekli

Dedeoğlu emekli

Dedeoğlu, “Aydın’da ilk kazık temel üzerine oturan okulu biz yaptık”Emekliye ayrılan Bayındırlık ve İskan Müdürü Serdar Dedeoğlu personeliyle vedalaştı

Gerçek Gazetesi
Emekliye ayrılan Bayındırlık ve İskan Müdürü Serdar Dedeoğlu için bugün Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü toplantı salonunda veda töreni düzenlendi. Dün akşam Aydın protokolü ile vedalaştıktan sonra bugünde müdürlük personeli ile bir araya gelen Dedeoğlu'nun veda törenine tüm personel katıldı.
Açılışta konuşan Müdür Vekili Coşkun, Dedeoğlu'nun ildeki faaliyetlerin değişmesi adına önemli katkıları olduğunu söyledi. Emekli müdüründen Aydın'daki faaliyetleri takip etmesini ve kendilerine gerekli durumlarda destek olmasını isteyen Coşkun, bakanlık tarafından yeni bir atama yapılıncaya kadar, valilik kararı ile kendisinin müdürlük makamına vekalet edeceğini bildirdi. Yaklaşık 3,5 yıldır Aydın'da görev yaptığını ifade eden Serdar Dedeoğlu, 27 yıl 8 ay devlete olan sevgisi nedeniyle özverili bir şekilde hizmet verdiğini kaydetti. Göreve geldiğinde Aydın'da suyu ve elektriği kesik bir müdürlük devraldığını hatırlatan Dedeoğlu, bu noktadan sonra gerek hizmetler gerekse bina ve teçhizat olarak önemli mesafeler kat ettiklerini söyledi. Bu noktaya gelinceye kadar personelin de gece gündüz ve hafta sonu demeden gayret gösterdiğini açıklayan Dedeoğlu, Verilen hizmetler konusunda hep birlikte Aydın'da önemli mücadeleler verdik. İlde ilk kazık temel üzerine oturan okulu biz yaptık. Bu işlemin maliyetleri artırdığı yönünde çok eleştiriler aldık. Ama bu gerçeği kabullendirdik. Şimdi TOKİ bile bizim sakıncalı gördüğümüz yerlerde kazık temel üzerine inşaatlarını yapıyor. Biz Aydın'da betonarme konusunda içimizi rahatlatacak kamu binaları yaptık. Yaptığımız binaları gören mülki amirlerimizden hep tebrikler aldık. Siz hep bana bu konuda sorgulamadan destek verdiniz. Biz inşaat konusunda bu mesafeleri alırken, pek çok ilde halen bu konuların tartışmaları yapılıyor. Hepinize gayretleriniz ve desteğiniz için teşekkür ediyorum dedi.
Törende yapılan konuşmaların ardından Müdür Vekili Coşkun tarafından Dedeoğlu'na cumhuriyet altını ve teşekkür plaketi verildi. Daha sonra Dedeoğlu, müdürlük personelleri ile tek tek vedalaşarak helallik diledi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.