Didim Belediyesi yeni projelerini İngilizlerle paylaştı

Didim Belediyesi yeni projelerini İngilizlerle paylaştı

DİDİM BELEDİYE BAŞKANI MÜMİN KAMACI, DİDİM'DE YAŞAYAN İNGİLİZLERLE BİR ARAYA GELDİ

Gerçek Gazetesi
Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, ilçede yaşayan yabancı uyruklu vatandaşlarla ile bir araya gelerek,belediyenin yeni projelerini anlattı. Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Personel Sorumlusu Salih Bankoğlu, Belediye Zabıta Amiri Salih Turan, Belediye Birim Amirleri, otel işletmecileri ile İngiliz uyruklu vatandaşlar katıldı. Proje hakkında bilgilendirme konuşmasını Belediye Kültür Servisi Sorumlusu Şebnem Öz Tezel yaptı. Toplantıya ilgi gösteren İngiliz vatandaşları da konu hakkında bilgilendirdi.
Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, projenin maddi külfeti hakkında çevre işletmecileri ve ev sakinlerinden de destek isteyeceklerini de belirterek; "Projeye başlamadan önce daha sonra bir eksiklik ve yeniden yap boz olmaması için Tedaş ve Telekom ile de görüşeceğiz. Tekrar tekrar aynı yerlerde uğraşmayalım. Vali Konağı ile Göç Otel arasındaki yoldaki çalışmada turizm sezonu yaklaştığından dolayı işyerleri ve otellerin olduğu bölgeye taşıyacağız. Didim'de yaşayan İngilizler de sorunların çözümü noktasında en az bizim kadar sorumludur" dedi.
Çalışmanın bir aya kadar başlayacağı ve üç ay içerisinde tamamlanarak yeni turizm sezonuna yetiştirileceği vurgulayan Başkan Kamacı, bölge halkının ve İngilizlerin sorunlarını da dinledi.
İlçede sokak köpekleri sayısının çokluğundan şikayetçi olan yabancı uyruklu vatandaşlar, ilçede halen hanutçuluğun devam ettiğini iddia ettiler. Belediye anonslarının ve duyurularının yaşadıkları bölgeye ulaşmasını sağlayacak elektronik düzeneğin biran önce oluşturulmasını isteyen İngilizler, saat 18.00'dan sonra bölgeye şehiriçi minibüslerinin sefer yapmaması nedeni ile bölge halkının yaşadığı sıkıntılara dikkat çekiler.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.