Didim’de TES-İfi Tesisleri Haziran 2008’de hizmete giriyor

Didim’de TES-İfi Tesisleri Haziran 2008’de hizmete giriyor

Didim’de TES-İfi Tesisleri Haziran 2008’de hizmete giriyor

TESİSLERİ KİRALAYAN TURİZMCİ TEVFİK BAĞCI DİDİM BELEDİYE BAŞKANI KAMACI'YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
Gerçek Gazetesi
Didim'de bulunan TES-İŞ Dinlenme tesislerini 10 yıllığına kiralayan turizmci Tevfik Bağcı tesislerin Haziran 2008'de hizmete gireceğini belirtti. Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı'yı makamında ziyaret eden Bağcı, çalışmaları hakkında bilgi vererek, yapılan yeni düzenlemelerle birlikte tesislerin Didim'e çok şey kazandıracağını söyledi.
Yurt içinde ve dünyanın değişik ülkelerinde bir çok turizm şirketlerinin olduğunu ve TES-İŞ tesislerinde verilecek kaliteli hizmetle aynı zamanda Didim'in reklamının da yapılacağını ifade eden Tevfik Bağcı tesis içinde bir tesis daha yapmayı hedeflediklerini, bu şekilde en az 500 kişiye istihdam sağlayacaklarını söyledi.
TES-İŞ tesislerinin 2 oda 1 salon ve 1 oda 1 salon şeklindeki villalardan oluştuğunu söyleyen Bağcı; "Et-Balık Kurumunun yerine yapacağımız yeni tesis ise 7 yıldızlı bir otel olacak. Kongre merkezi, bin 500, 500, 300, kişilik salonları olan, yaz-kış kurum ve kuruluşların toplantılarına ev sahipliği yapacağız. Hatta bu salonlarımızdan ücretsiz dahi yararlanılabilecek. Tabii bu büyük salonlarda konferans ve kongrelerin düzenlenebilmesi için tesisin yatak kapasitesinin yüksek olması gerekiyor. Hiç değilse konferans katılımcılarının en az yarısının konaklamasını sağlamış olalım. Belki ilk etapta zorlanırız amma sistem 2 yılda oturmuş olur" dedi.
Yurt içi ve yurt dışındaki şirketler ve bağlantı kurdukları turlar sayesinde turist konusunda kesinlikle sıkıntı çekmeyeceklerini, hatta geçmişte olduğu gibi Didim içerisindeki diğer tesislere de turist gönderebileceklerini söyleyen Tevfik Bağcı, "Şunu kesinlikle belirtmek istiyorum. Tesis içerisinde alış-veriş merkezleri olmayacak. Didim esnafının hakkını koruyacağız. Her şey dahil sistemi doğru bir sistem değildir. Turistin otele kapanıp kalmaması, çıkıp Didim esnafından alış-veriş yapmasını kısacası para sirkülasyonunu sağlayacağız. İngiltere' den, Rusya'dan, Tayland'dan, Vietnam'dan, Belçika'dan, Norveç' ten, Almanya'dan, Hollanda'dan elit turist getireceğiz. Para harcayan turist olacak. Kuşadası'nda, Antalya'da bunu yaptık. Didim'de de yaparız” dedi.
Belediye Başkanı Mümin Kamacı ise Didim'in yararına olan her türlü projeyi desteklemeye hazır olduklarını belirterek Tavfik Bağcı'ya başarı dileklerinde bulundu.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.