DİDİM'DE VURULARAK ÖLEN 12 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU TOPRAĞA VERİLDİ

DİDİM'DE VURULARAK ÖLEN 12 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU TOPRAĞA VERİLDİ

ACILI ANNE, KIZI TOPRAĞA VERİLİRKEN SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİOLAYLA İLGİLİ 2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Aydın'ın Didim ilçesinde kavga eden iki grubun açtığı ateşte seken bir merminin isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden 12 yaşındaki kız çocuğu, son yolculuğuna uğurlandı. Olayla ilgili ise 2 kişi gözaltına alındı.
Olayda ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybeden Alev Ö.'nün cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Didim'e getirilen cenaze, kılınan namazın ardından toprağa verildi. Cenaze töreni sırasında anne Şebnem Koca ile akrabaları sinir krizleri geçirdi. Acılı anne, "Onun cansız bedeni kollarımda kaldı. Herkesten yardım istedim. Sokak ortasında çıkan kavgalarda insanlar ölüyor. Ben yavrumu kaybettim. Yüreğim yanıyor. Bu işin peşini bırakmayacağım."


Öte yandan, güvenlik güçleri tarafından olaya karıştığı iddia edilen 2 şüpheli gözaltına alındı. Alev Ö.'nün Didim Arif Nihat Asya İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi olduğu ve hayatını kaybettiği pazar yerinde daha önceki yıllarda ailesi ile birlikte pazarcılık yaptığı öğrenildi. Alev'in, annesi Şebnem Koca'nın ilk evliliğinden dünyaya geldiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.