DP’den kadınlara jest

DP’den kadınlara jest

DP’den kadınlara jest


Nevzat SEÇEN
Gerçek Gazetesi
Türk Kadınlar Birliği Söke Şubesi, Söke Kadın Sığınma Evi Yönetimi ve Siyasi partilerin kadın kollarının “kadınlara daha fazla  önem verilmesi ve  yönetimlere daha fazla görev verilmesini isteyen basın açıklamalarının ardından Söke DP yönetimi tüm kadın katılımcıları parti binasına davet edip, çay ikram ederek, kadınların isteklerini içtenlikle desteklediklerini söylediler.
Türk kadınının bu güzel vatanın ayakta tutulmasındaki büyük gayret ve emeklerinin çok olduğunu vurgulayan DP İlçe Başkanı Musa Avcı, “Sökeli kadınlarımızın yaptığı bu kutsal görev için partim ve yönetimim adına teşekkür ederim. 21. asırda elbetteki kadınlarımızın sosyal yaşantımıza vereceği emek büyük olacaktır. İnşallah bu birliğiniz ve beraberliğiniz devam edecektir. Ben Söke"deki bu çalışmalarınızı taktirle karşılıyor, destekliyor ve sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
DP Belediye Başkan adayı Mızrap Nazlı" da “29 Mart"ta yapılacak yerel seçimlerde yapacağımız listeye kadınlarımızın katılmasını istiyoruz. Gerek İl Genel Meclisinde, gerekse Belediye Meclisimiz listelerinde  siz bayan arkadaşlarımızı görmek istiyoruz. Zaten genel merkezimizin yaptığı tüzük değişikliği ile kadınlarımıza kadrolarımızda %235 yer verildi. Bu da kadınlara verdiğimiz önemi gösteriyor. Kadınlarımıza yönelik bir sürü projelerimiz vardır. Bunu yeri geldikçe açıklayacağız. Bu vesile ile kadınlarımızın yanında olduğumuzu siz ve basın vasıtası ile tüm kadınlarımıza duyurmak istiyorum” dedi.
Kendilerin bu yakınlık ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür eden  Türk Kadınlar Birliği Söke Şube Başkanı  Filiz Aykanat “Biz kadınlarımızın daima en önde olmasını istiyoruz. Bunu da bütün siyasilerimize önemle duyuruyoruz. Kadınlarımızdan da listelere girmeleri hususunda  çağrı yapıyoruz ” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.