DP’nin paraşütü yok

DP’nin paraşütü yok

YENİ GENEL BAŞKAN SOYLU’YA RAĞMEN ÇÖZÜLME DEVAM EDİYOR!DP’DE,”2. SÜLEYMAN” DÖNEMİ BAŞLARKEN, YENİ GENEL BAŞKAN SÜLEYMAN SOYLU’NUN PARTİYİ DERLEYİP, TOPARLAYACAĞI UMUTLARI AYDIN’DAN GELEN İSTİFA HABERLERİYLE KISA SÜREDE UMUTSUZLUĞA DÖNÜŞTÜ!ATÇA BEL

Yılmaz Ölmez
Gerçek Gazetesi
Demokrat Parti"nin geçen hafta sonunda gerçekleştirdiği 4. Olağan Üstü Genel Kurulunda Partinin başına eski Genel Başkanları"ndan Tansu Çiller"in desteklediği iddia edilen Süleyman Soylu getirilmişti.
Yeni Genel Başkanla birlikte partinin tekrar canlanıp, tırmanışa geçeceği beklenirken, bu beklentiyi boşa çıkaracak ilk haber Aydın"dan geldi. Aydın"ın Sultanhisar İlçesine bağlı Atça Beldesi"nin DP"li Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya ve DP Aydın İl Genel Meclis Üyesi Erdinç Çeliksoy kendileriyle birlikte 150 partili arkadaşının daha partiden istifa ettiklerini açıkladılar.
Atça Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, 22 Temmuz seçimleri öncesi sağda birleşmenin sağlanamamasından dolayı seçim sonrası ortaya çıkan tablonun da kaçınılmaz olduğunu söyledi. Yıldırımkaya, “22 Temmuz seçimlerinin ardından oluşan tablo merkez sağın adresini tayin etmiştir. Bizler seçilmiş kişiler olarak halkımıza hizmet üretmek adına proje üretiriz. Fakat Atça tam 40 yıldır hep muhalefette kalmış. Devlet yatırımlarından hak ettiği payı alamamış. Beldeme daha iyi hizmet getirme adına bu kararı aldık. Beldes ve Köydes projelerinden yararlanarak beldemize ve köylerimize daha fazla hizmet taşımayı hedefliyoruz. Partimizin Aydın İl Genel Meclis Üyesi Erdinç Çeliksoy arkadaşımız da istifa etti. Yine aynı siyasi görüşü paylaştığımız ve omuz omuza olduğumuz 150 arkadaşım da partilerinden istifa etme kararı aldılar” dedi.
Yıldırımkaya ve Çeliksoy"un bugün Atça Düğün Salonu"nda gerçekleşecek geniş katılımlı bir törenle AKP saflarına katılıp, siyasete AKP çatısı altında devam etmeleri bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.