Efkan Ceylan Söke'nin gururu

Efkan Ceylan Söke'nin gururu

Efkan Ceylan Söke'nin gururu oldu

Gerçek Gazetesi
(Özel Haber)
Ege, Akdeniz Bölgeleri Genç İşadamları Deneği Federasyonu Olağanüstü genel kurul toplantısı cumartesi günü saat 11.00'den itibaren Uşak Organize Sanayi Bölgesi toplantı salonunda yapıldı.
Uşak Genç İşadamları Derneği'nin ev sahipliğinde yapılan genel kurul toplantısına Uşak, Aydın, Antalya, Isparta, Muğla, Kütahya, Eskişehir, Söke, Kuşadası, Didim, Gazipaşa ve Simav Genç İşadamları Derneklerinin temsilcileri ile birçok protokol üyesi katıldılar.



Kongrede Söke Genç İşadamları Derneği Başkanı Efkan Ceylan, EGAFED Genel Başkanlığı'na seçilirken, EGAFED (Ege Akdeniz Genç İşadamları Federasyonu) Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine de; BARIŞ BATTAL UŞAK, ERAY ETHEM GÖRGÜN ANTALYA, İSMAİL CEM YILDIRIM AYDIN, AHMET VOLKAN TURGUT KÜTAHYA, YUNUS KARABULUT ISPARTA, ERDAL ŞAHBAZ ESKİŞEHİR, COŞKUN COŞAR MUĞLA, ALİ CAN TURAN KUŞADASI, ERKAN BÖREKÇİ DİDİM, HACI ALİ TUNCER GAZİPAŞA, KEMAL ÇINAR SİMAV, MEHMET ÇINAR SÖKE, MUSTAFA GÜNDÜZ UŞAK, İLHAN SAFRANTI ANTALYA, SELÇUK GÜLER AYDIN, HİLMİ MİTHAT DELEN KÜTAHYA, MAHMUT ÜNLÜSOY ISPARTA, GÜLÇİN AVUL ESKİŞEHİR, ŞEMSA AŞIK ESKİŞEHİR, FAHRİ ALEM GÜNAYDIN KUŞADASI, MURAT AYDIN DİDİM, CANER SARIYILDIRIM GAZİPAŞA, SELÇUK OKKAOĞLU UŞAK, MUSTAFA AKTAŞ KÜTAHYA, MEHMET KEMAL ŞİŞMAN ANTALYA, COŞKUN CERİT AYDIN seçildiler.
Göreve seçilmesinden büyük gurur duyduğunu belirten SÖGİAD Başkanı Efkan Ceylan, " Bu salonda bulunan, birçok arkadaşımın bildiği gibi bizler işlerimizin, ilişkilerimizin, şehrimizin, bölgemizin ve tabiî ki ülkemizin gelişimini sağlamak ve katkıda bulunmak için bu gün Uşaktayız.Bu amaçla ilk kez bir araya gelmiyoruz,eminim ki son kez de olmayacaktır. Bu salonda bulunan işadamları, zamanlarından ,gelirlerinden, işlerinden ve hatta ailelerinden, fedakarlıkta bulunarak bu gün olduğu gibi EGAFED için,TÜGİK için ve ülkemiz için buradayız. Bundan dolayı herkesi kutluyor ,fedakarlıkları için teşekkür ediyorum .
Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de en zor işlerden biri de sivil toplum kuruluşlarında çalışmaktır .Ama itiraf ederim ki zordur ancak zevklidir ve keyiflidir.Sivil toplum kuruluşları aracılığı ile biz işadamları üretimimiz sonucu elde ettiğimiz ekonomik,sosyal,ve kültürel katma değeri toplumla paylaşma fırsatı buluyoruz..TÜGİK ve EGAFED üyesi olmak bu yüzden zevkli ve keyifli bir iştir.
Ben EGAFED 'li ve TÜGİK'li olduğum için mutluyum.sizde mutlu olun.
Bu tür konuşmalarda ,insan içindeki her şeyi paylaşmak ister.ancak biliriz ki bunun için zaman yeterli değildir.Bu yüzden özellikle kısa bir ekonomik değerlendirme yapıp konuşmamı sonlandırmak isterim.Hepimiz biliyoruz ki ,mevcut ekonomik sistemde ülkemiz hızla gelişmekte ve büyümektedir.Biz işadamlarının çabası bu sürecin içinde yer almak ve gelişime katkı sağlamaktır.
Değerli konuklar makro bir değerlendirme yaptığımızda bir önceki dönemde her şeye rağmen ekonomik anlamda başarılı bir performans gösteren mevcut hükümetimiz, 22 temmuz genel seçimlerin de daha yüksek bir oy oranıyla tekrar yürütmeyi ele almıştır.Ancak şu an gördüğümüz tablo, biz işadamlarına çok fazla umut vermemektedir.Yeni dönemde ciddi bir duraklama ve sessizlik söz konusudur.2008 ilk çeyreği ile birlikte bizleri ciddi belirsizliklerin beklediğini düşünüyoruz.Büyüme hızının yavaşlaması, işsizliğin artması ,yüksek faizler ,cari açıkta artış,büyüme hevesi olan ülkemizin önündeki en büyük engeller olduğunu düşünüyoruz.Özelliklede ülkemiz ekonomisinin,dominantları olan KOBİ'lerin varlığını sürdürmesine yönelik gösterilen cabanın yetersizliği,biz işadamlarını daha da kaygılandırmaktadır.Çünkü isteğimiz ve beklentimiz,AB bölgesinde ve ABD de meydana gelen olumsuzluklar karşısında Çin kadar Hindistan kadar güçlü olmaktır.Bunun için çalışmalıyız ,bunun için üretmeliyiz.
Tüm bu olumsuzluklara rağmen bizler TÜGİK ve EGAFED üyeleri olarak umudumuzu koruyor ve umudumuzu büyütüyoruz.
Bu gün Uşakta'yız yarın Türkiye'deyiz ve gelecekte bütün Dünya da olacağız.
Değerli konuklar zor bir göreve talip olduğumu düşünüyorum,EGAFED Yönetim Kurulu Başkanlığını talep etmek bu koşullarda çılgınlık diye düşünüyorum.Çünkü bu federasyon; üyeleriyle ,yönetim kuruluyla ve başkanıyla TÜGİK camiasına laik olmuş, çalışmış,üretmiş,ve hatta TÜGİKi bu noktaya taşımış ve diğer federasyonlara örnek olmuştur.
Bu federasyon bu gün işadamlarına sahip çıkan ve onların sesi olan Hazim SESLİ 'yi çıkarmıştır.Sayın Sesli'den sonra EGAFED bakanlığına talip olmak bu nedenle çılgınlıktır.Farkındayım daha çok çalışacağım ve çıtayı daha da yükselteceğim bunun böyle olacağını biliyorum Çünkü EGAFED üyeleri bunu başaracak güce ve kapasiteye sahiptir.EGAFED'i bu noktaya getirdiği için başta başkanım Hazim SESLİ , değerli yönetim kuruluna ve EGAFED için çalışmış tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.Emanetinize sahip çıkıyorum ve umarım hep beraber EGAFED'i daha da güçlendireceğiz.
Yeniden başlıyoruz.güçlü bir TÜGİK için güçlü bir EGAFED için ve güçlü bir TÜRKİYE için birlikte olma dileği ile hepinizi selamlıyor ve saygılar sunuyorum ." dedi.
Toplantıda ayrıca, EGAFED HAYSİYET DİVANI
Asil üyeliklerine; HAZİM SESLİ UŞAK GİAD, ÖMER OKTAY AKARCA UŞAK GİAD, KAZIM KARAMANOĞLU AYDIN GİAD
EGAFED DENETLEME KURULU
Asil üyeliklerine KEMAL ALPER AYDIN GİAD, MEHMET ÇETİNKAYA DİDİM GİAD, ÜMİT TOR SÖKE GİAD.
EGAFED DANIŞMA KURULU
Asil üyeliklerine OKTAY MERSİN UŞAK GİAD, BAYRAM YILMAZ KUŞADASI GİAD, DEVRİM KOÇ KÜTAHYA GİAD seçildiler.
SÖGİAD üyeleri Tolga Coşkun ile Derya Semerci Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine seçilebilme başarısı gösterirken, Mustafa Korhan Taşkın da Denetleme Kurulu yedek üyeliğine seçildi.
Ekibiyle birlikte yaptığı başarılı çalışmalarla ilçemizde haklı olarak takdirleri toplayan Efkan Ceylan'ın EGAFED Genel Başkanlığı'na seçilmesi haberi Söke'de takdirle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum