Eğitim-İş Sendikası Söke Şubesi dayanışma yemeğinde buluştu

Eğitim-İş Sendikası Söke Şubesi dayanışma yemeğinde buluştu

Eğitim-‹ş Sendikası Söke fiubesi tarafından dayanışma yemeği düzenlendi. Söke Öğretmenevi'ndeki yemeğe, Eğitim-‹ş Genel Başkanı Yüksel Adıbelli'nin yanı sıra sendikanın Aydın ve çevre ilçe temsilcileri de katıldı.


Gerçek Gazetesi
Eğitim-‹ş Sendikası Söke fiubesi tarafından dayanışma yemeği düzenlendi.
Söke Öğretmenevi'ndeki yemeğe, Eğitim-‹ş Genel Başkanı Yüksel Adıbelli'nin yanı sıra sendikanın Aydın ve çevre ilçe temsilcileri de katıldı.
Genel Başkanı Yüksel Adıbelli, yaptığı konuşmada, eğitim sistemindeki son derece adaletsizlikler bulunduğunu dile getirdi.
Adıbelli, ''Doğru olduğuna inandığımız haklı mücadelemiz sürecek. Her geçen gün yeni katılımlarla büyüyerek güçlenmekteyiz'' dedi.
Yemeğe katılanlara teşekkür eden, sendikanın Söke fiube Başkanı Latif Yalçın, Söke'de üye sayılarındaki artışa dikkati çekerek, ''Önümüzdeki süreçte yeni katılımlarla Söke'de daha da büyüyeceğimize inanıyorum'' diye konuştu. (A.A.)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.